Κώστας Μπακογιάννης: Παίζει τάβλι με τον γιο του στο μπαλκόνι τους στο Καρπενήσι
- 14 ΑΥΓ 2026
Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει κάνει μια μικρή παύση από τις υποχρεώσεις δίνοντας προτεραιότητα στην ευτυχία του που δεν είναι άλλη από στιγμές με την οικογένειά του.
Ο Κώστας Μπακογιάννης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του στο Καρπενήσι και με μια μόνο φωτογραφία, περιέγραψε τι σημαίνει ευτυχία για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τον βλέπουμε να παίζει τάβλι με τον μεγάλο του γιο, τον Παύλο έχοντας θέα ένα καταπράσινο τοπίο. Μπορεί ο Κώστας Μπακογιάννης να δημοσιεύει σπάνια οικογενειακές στιγμές. Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να μοιραστεί δημόσια μία όμορφη ιδιωτική στιγμή.
Για τον Κώστα Μπακογιάννη, καλοκαίρι σημαίνει χωριό, θέα στο βουνό ή στη θάλασσα και οικογενειακές στιγμές, αλλά και τάβλι. Αυτό περιέγραψε τόσο μέσα από τη φωτογραφία με τον γιο του, Παύλο, όσο και μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στο Instagram. «Ο ορισμός της ευτυχίας» έγραψε χαρακτηριστικά με τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη να σχολιάζει ένα emoji καρδούλα.
Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκαν το 2017 και την ίδια χρονιά απέκτησαν τον γιο τους, Δήμο ο οποίος έκλεισε τον Οκτώβριο, τα 8α γενέθλιά του. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει 2 ακόμα παιδιά, τον Παύλο και τη Δανάη, από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου και μία ακόμα κόρη, την Ολυμπία, από προηγούμενη σχέση του. Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης ένιωσε πριν από λίγες μέρες, μεγάλη υπερηφάνεια για την κόρη του Δανάη η οποία για 10η φορά μέσα στο 2026 πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα εμπόδιο Κ20, με 13.61 στον προκριματικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Όρεγκον. Μπορεί η 17χρονη αθλήτρια στίβου να τερμάτισε στην 4η θέση όμως κατάφερε να βελτιώσει τη δική της κορυφαία πανελλήνια επίδοση. Μια επίδοση που την έφερε στη 18η θέση της τελικής κατάταξης.
Η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει παλαιότερα στο περιοδικό Glow για τη μεγάλη οικογένεια που ποτέ δεν ονειρευόταν, αλλά τελικά απέκτησε. «Ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Παρόλο που τελικά την απέκτησα. Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια. Τα 3 παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω», είχε πει η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.