CELEBRITIES

Jennifer Lopez-Αθηνά Οικονομάκου: Η selfie στο fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη

AP Photo/Millie Turner

Η Celia Kritharioti επιβεβαίωσε ξανά ότι κάθε της επίδειξη αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα fashion show. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για την υψηλή ραπτική, όπου η ελληνική δημιουργικότητα συναντά τη διεθνή λάμψη, κάτι που συνεβη για άλλη μια φορά αυτή τη φορά, στο Παρίσι και την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη νέα της συλλογή υψηλής ραπτικής στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Haute Couture. Η επίδειξη του ιστορικού ελληνικού οίκου ξεχώρισε για ακόμη μία φορά στο επίσημο πρόγραμμα, προσελκύοντας εκπροσώπους της διεθνούς μόδας, της τέχνης και της κοσμικής ζωής.

Η σχεδιάστρια παρέμεινε πιστή στη φιλοσοφία του οίκου, παρουσιάζοντας δημιουργίες που ανέδειξαν την αξία της χειροποίητης δεξιοτεχνίας, των περίτεχνων κεντημάτων και της διαχρονικής κομψότητας. Η συλλογή ισορρόπησε ανάμεσα στη ρομαντική αισθητική και τη σύγχρονη πολυτέλεια, αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο το DNA της Celia Kritharioti.

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στο front row

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το «παρών» στο fashion show ξεχώρισε η Jennifer Lopez, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της, με μια αιθέρια δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη που συνδύασε με μία λευκή faux γούνα και πανύψηλα ασημένια πέδιλα.

Marc Piasecki/WireImage/Getty Images/Ideal Image

H Jennifer Lopez μάλιστα 2 μέρες πριν, βρέθηκε στο ατελιέ της Ελληνίδας σχεδιάστριας, όπου πραγματοποιείται το fitting λίγο πριν το πουλαναμενόμενο fashion show της.

Victor Boyko/Getty Images/Ideal Image

Στο front row του fashion show ξεχώρισαν επίσης η Kimberly Guilfoyle, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε και η Αθηνά Οικονομάκου, πραγματοποιώντας μία από τις πρώτες διεθνείς εμφανίσεις της μετά τον γάμο της με τον Bruno Cerella. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός στην ανταλλαγή όρκων με τον σύζυγό της στην Πάρο, επέλεξε μια custom δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, όπου το νυφικό της ήταν με δαντέλα και διακριτικές διαφάνειες.

Η selfie της Αθηνάς Οικονομάκου με την Jennifer Lopez

Instagram/athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου, ενθουσιασμένη από τη γνωριμία της με την παγκόσμια star, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια selfie, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. «Τσιμπήστε με», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, εκφράζοντας τον αυθορμητισμό της για το στιγμιότυπο που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου.