PODCASTS

Γαλλικό καμίνι, ιταλικά νεύρα, βρετανική τρικυμία, Τραμπική πισίνα, Καρυστιανό κούμπαγια

Γιάννης Παναγόπουλος/Eurokinissi, Alberto Pezzali, Rahmat Gul, Manuel Balce Ceneta, Eric Gay, Kirsty Wigglesworth, Julia Demaree Nikhinson/AP Photo, Frederic Garrido-Ramirez/EU, iStock | Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24 Media Creative team

Καύσωνες με παριζιάνικους κανόνες, επικηρυγμένοι λαγοκέφαλοι, ακόμα ένας Βρετανός πρωθυπουργός, η φωσφοριζέ πισίνα του Trump, τα νεύρα της Meloni, το ελάτε αλλά με όρους του Τσίπρα, το «όχι γυναικοκτονίες» της Καρυστιανού, η χαρά του Χάρη Δούκα, η μαύρη μαγεία και οι εξωγήινοι του Μουντιάλ.

Ο ακραίος καύσωνας της υπόλοιπης Ευρώπης εδώ ακόμα δεν έρχεται. Oι Γάλλοι καίγονται, αλλά δεν επιτρέπουν τα air condition στα σπίτια ή να κυκλοφορείς ημίγυμνος στις πόλεις.

Οι λαγοκέφαλοι είναι σχεδόν παντού στην Ελλάδα, αλλά με 5,33 ευρώ το κιλό, πάω κι εγώ να τους ψαρέψω.

Η Μεγάλη Βρετανία έχει πάλι νέο πρωθυπουργό, τον 7ο σε 10 χρόνια. Ο Keir Starmer μάς χαιρέτησε.

Ο Χάρης Δούκας νιώθει ταύτιση με τον δήμαρχο του Μάντσεστερ.

Η Μαρία Καρυστιανού χάνει στελέχη και δεν πιστεύει στον όρο γυναικοκτονία.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγοράζει ΣΥΡΙΖΑ

Το Elissa Resort των Ella Resorts είναι ένας adults only παράδεισος στη Ρόδο με culinary voyages από μισελενάτους σεφ.

Η Seneca Medical Group, που ανεβάζει την αποκατάσταση μαλλιών σε υψηλά επίπεδα με τις πιο προηγμένες θεραπείες σε προσιτό κόστος στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης και επαναφέρει τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Έχει 39 χρόνια εμπειρίας και άπειρες βραβεύσεις και εφαρμόζει  τελείως εξατομικευμένη θεραπεία σε κάθε έναν, η οποία πραγματοποιείται από εξειδικευμένους, έμπειρους γιατρούς και κάτω από πολύ αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα, ενώ έχει και μετεπεμβατική φροντίδα δηλαδή προγραμματισμένα ραντεβού επανεξετάσης σε διάφορες χρονικές στιγμές μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Το The Mall Athens είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσεις την τέλεια βαλίτσα τριημέρου, με πολυμορφικά items από το νέο Marks & Spencer (ή M&S) στο πρώτο επίπεδο, με travel size προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης από το Dust & Cream και με τις ιδανικές αποσκευές και gadgets ταξιδιού στην Carpisa.

Ο Donald Trump κατάφερε πάλι να τραβήξει όλα τα αρνητικά βλέμματα επάνω του με την καταστροφή της reflecting pool (που βάφτηκε μπλε της αμερικανικής σημαίας, έγινε φλούο πράσινη, μετά γέμισε χημικά και μετά ξεφλούδισε) μπροστά από το μνημείο Lincoln Memorial.

Επίσης ούτε ειρήνη έχει κάνει, ούτε τις φιλίες του με το Ισραήλ έχει κρατήσει άθικτες.

Και δημιούργησε και διπλωματικό επεισόδιο με την Giorgia Meloni 

Ο Elon Musk δεν είναι πια τρισεκατομμυριούχος. Ούτε τρισευτυχισμένος.

Αυτή η εβδομάδα στο Μουντιάλ είχε μαύρη μαγεία, προβλέψεις για εξωγήινους και σκοράρισμα από τον Ρονάλντο.

Δες το Voicemails from Isabelle για δόση έξυπνου rom com (Netflix)

 

To The Sheep Detectives (Prime) είναι αυτό που φαντάζεσαι.

 

Το Zeta έχει κατασκοπεία, περιπέτεια και hot πρωταγωνιστή.

Διάβασε το πολύ καλό ελληνικό crime Όλα τα Μάτια Πάνω μου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη (Ψυχογιός).

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε X,  Facebook και Instagram.