CELEBRITIES

Η Κλέλια Ανδριολάτου στα καταγάλανα νερά των Αντίπαξων. Δεν ζηλεύω εγώ, εσύ ζηλεύεις

Instagram/klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται ότι έχει μπει πλέον και επίσημα στο καλοκαιρινό mood μιας και ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στους Παξούς για τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της σειράς, Maestro, με την ηθοποιό και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μοιράζονται στα social media, καλοκαιρινές εικόνες. Τα γυρίσματα του 4ου κύκλου της σειράς, Maestro, έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του Αυγούστου του 2025, καθώς με τη νέα χρονιά, η σειρά πρόκειται να προβληθεί από το Mega και το Netflix στο 2ο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Κλέλια Ανδριολάτου «εκμεταλλεύτηκε» τον ηλιόλουστο καιρό και έκανε ένα break από τα γυρίσματα για να πάει στην παραλία. Η ηθοποιός, φόρεσε το μαγιό της και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά των Αντίπαξων. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στην παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους η οποία ξεχωρίζει για την ομορφιά και για τα νερά της. Η συγκεκριμένη παραλία, έχει κερδίσει αρκετές φορές τον τίτλο μίας από τις ωραιότερες παραλίες σε όλη την Ελλάδα.

«Αντίπαξοι. Σε αυτό το μέρος που θα είναι για πάντα καλοκαίρι και θα είναι δικό μας» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

H Κλέλια Ανδριολάτου είχε αναφέρει σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της στην εκπομπή, Breakfast@ Star για τη σειρά λέγοντας ότι: «Θα είναι λίγο πιο αστυνομικό φέτος. Έχουμε ανατροπές αρκετές, η αλήθεια είναι, αλλά μπαίνουν και νέοι ρόλοι στη σειρά μας, οπότε μεγαλώνει η ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη νέα σεζόν. Εγώ θα ήθελα να δουλεύω σε αυτή τη σειρά για πάντα. Νομίζω όλοι όσοι δουλεύουμε σε αυτή τη σειρά, θα το θέλαμε και είμαστε πολύ τυχεροί γι’ αυτό».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε δρόμο για να βγει. Θα αργήσετε λίγο να δείτε τα νέα επεισόδια. Δεν νομίζω να υπάρχει 5η σεζόν. Η αλήθεια είναι. Είναι το τέλος. Έτσι λέει. Έτσι έλεγε βέβαια και στην 3η σεζόν. Τώρα δεν ξέρω. Νομίζω, χωρίς να ξέρω, κάπου έτσι φαντάζομαι κατά τον Οκτώβρη θα γίνει η πρεμιέρα. Δηλαδή πιο πριν αποκλείεται. Αισθάνομαι, γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα γυρίζουμε, μέχρι να γίνει το μοντάζ».