Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η απροσδόκητη αναφορά στη Χρύσα Μιχαλοπούλου στο “MasterChef”
- 19 ΜΑΡ 2026
Μία αναπάντεχη αναφορά στην πρώην σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον «αέρα» του 10ου κύκλου του MasterChef. Αφορμή στάθηκε η παίκτρια του MasterChef, Wasan, για την οποία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να της προσθέσει και το ελληνικό όνομα «Χρύσα» όταν της απευθύνεται με τη σύμφωνη γνώμη της.
«Wasan, δεν έχουμε βρει ελληνικό όνομα γι’ αυτή την εβδομάδα, ε; Το έχουμε αφήσει λίγο πίσω αυτό το concept», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην παίκτρια του MasterChef με εκείνη να απαντά «Ναι το πρόσεξα, αλλά γιατί;». Η επόμενη ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν απροσδόκητη.
«Να σου πω λίγο κάτι; Για αυτήν την εβδομάδα θα σε λέω… Να σου πω πώς θα σε λέω; Να δώσω και ψωμάκι λίγο τώρα; Χρύσα! Είναι η μαμά του Κίμωνα. Οπότε θα σε λέω Χρύσα γι’ αυτή την εβδομάδα. Wasan-Χρύσα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Η Wasan ενθουσιάστηκε καθώς είπε ότι είναι ένα όνομα που της αρέσει πολύ. «Χρύσα. Αγαπώ το όνομα. Είναι ένα ιδιαίτερο όνομα. Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Ναι, μου αρέσει πολύ κι ανυπομονώ και για τα επόμενα ονόματα επίσης. Θέλω να είμαι εδώ και για τις επόμενες εβδομάδες, οπότε…», είπε χαρακτηριστικά.
Ο chef και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου απέκτησαν τον γιο τους, Κίμωνα. τον Σεπτέμβριο του 2022. Τον Μάρτιο του 2025 η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast, Νέα γυναίκα μόνη Δεν ψάχνει, της Ναταλίας Αργυράκη και επιβεβαίωσε ότι με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν ήταν πλέον μαζί ως ζευγάρι.
«Το να αποσυνδέεσαι (από μία σχέση) σε κάνει να αποσυνδέεσαι γενικά κι από τη ζωή. Όταν χωρίζεις, χωρίζεις γενικά. Μετά σου παίρνει πολύ καιρό για να ξανανιώσεις πράγματα. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι και δύσκολο να αγαπήσεις τώρα πια.
Τώρα πια; Είμαι πολύ χαρούμενη, τώρα όλα είναι πολύ ωραία. Έχω και πέντε φίλες δεκαπέντε χρόνια. Η αγάπη που παίρνεις από τις φίλες δεν συγκρίνεται με τίποτα. Μετά ποιος να σου πει και τι;», είχε πει μεταξύ άλλων η Χρύσα Μιχαλοπούλου.
Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης η ηθοποιός είχε πει: «Εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω. Ακούγεται πολύ μαύρο και περίεργο, αυτό που λέω. Έχω αγαπήσει και έχω πονέσει πολύ. Έχει κλείσει το κεφάλαιο για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον. Άμα δούμε κανένα πυροτέχνημα, θα σου πω αλλά πολύ δύσκολα».
Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και της Χρύσας Μιχαλοπούλου ξεκίνησαν μετά από μία κοινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας στις αρχές του 2020. Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί έγινε λίγους μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν παρακολούθησαν μία θεατρική παράσταση στο Ηρώδειο. Η πρώτη φορά που μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους ήταν το 2021 όταν Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε περιγράψει πώς γνωρίστηκαν μέσω των social media με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου.
«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είχε πει τότε η ηθοποιός.