PODCASTS

Τι φάγαμε και ήπιαμε το 2025; Ζωή Παρασίδη και Μάρω Παρασκευούδη τα λένε όλα

Ανδρέας Σιμόπουλος, Σταύρος Διοσκουρίδης, Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Τσίτας/24 Media, iStock | Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24 Media Creative team

Το πιο αγαπημένο θέμα συζήτησης είναι το πού φάγαμε και ήπιαμε καλά (ή κακά) στην πόλη. Οι δύο top experts της 24 Media, Ζωή Παρασίδη και Μάρω Παρασκευούδη μιλάνε για τα ωραία και τα λιγότερο ωραία trends στην εστίαση το 2025, τα αγαπημένα τους πιάτα και σεφ, τις νέες αφίξεις που περιμένουν, αλλά και όσα θέλουν να μην ξαναβρούν μπροστά τους το 2026

Η Μάρω Παρασκευούδη και η Ζωή Παρασίδη είναι δύο κορίτσια που αγαπούν και ξέρουν καλά από φαγητό, ποτό και πόλη. Και σε αυτό το επεισόδιο μιλάνε για όλα όσα είδαμε, φάγαμε, ήπιαμε, αγαπήσαμε, αντιπαθήσαμε στην Αθήνα το 2025, τι περιμένουν το 2026 ενώ αποκαλύπτουν τα δικά τους favorite πιάτα και σεφ, καθώς και τα μυστικά τους spots. Μεταξύ άλλων, θα μάθεις:

Ποιος φτιάχνει το ωραιότερο dry martini στην πόλη;

Ποιοι μίνι κουραμπιέδες είναι εθιστικοί;

Αξίζει τα λεφτά του το προζυμένιο ψωμί και πού θα το βρεις κομμένο σε φέτες του τοστ;

Ποιος κάνει το ωραιότερο ασιατικό;

Γιατί είναι τόσο ακριβή η ιταλική κοτολέτα;

Ποιοι σεφ έκαναν πολύ καλή δουλειά φέτος;

Ποια είναι η πιο ενδιαφέρουσα άφιξη της νέας χρονιάς;

Σε ποια πιτσαρία θα θέλεις να τρέξεις;

Γιατί γκρινιάζουμε για τα δίωρα slots στα εστιατόρια, αλλά γκρινιάζουμε και για την τρίωρη διάρκεια ενός degustation μενού;

Θέλουμε κι άλλα wine restaurants;

Πού θα φας κορυφαίο αλβανικό πιάτο και ποιος παντρεύει ισπανικά τάπας με κρητικό αντικρυστό;

Ποιο καφενείο έχει το σωστό surf n’ turf;

Σε ποιο μπαρ μπορείς να χορέψεις στην Αθήνα;

Πού βρίσκεις ωραίους λαχανοντολμάδες και χειροποίητο γύρο;

Τελικά χορταίνεις στα μισελενάτα;

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε X,  Facebook και Instagram.