CELEBRITIES

Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι ευχές για τα γενέθλιά των δίδυμων παιδιών της και η τρυφερή φωτογραφία

Νοέμβριος 2022 News247.gr / Ολυμπία Κρασαγάκη

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου ήταν μια γιορτινή μέρα για την Όλγα Κεφαλογιάννη καθώς είχαν γενέθλια τα δίδυμα παιδιά της, ο Σαμουήλ και η Ελένη. Τα παιδιά της υπουργού Τουρισμού και του Μίνωα Μάτσα έκλεισαν τα 4 τους χρόνια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram όπου κρατά στην αγκαλιά της τον Σαμουήλ και την Ελένη και μπροστά τους είναι οι πολύχρωμες τούρτες των παιδιών. Η υπουργός Τουρισμού έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για εκείνα μέσα από συνεντεύξεις της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνόδευσε τη φωτογραφία με τρυφερές ευχές για τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών λέγοντας τα εξής: «Σήμερα ο Σαμουήλ και η Ελένη κλείνουν τα 4! Δίδυμη χαρά, διπλή συγκίνηση. Η αγάπη μου για εκείνους: Ανεξάντλητη. Κάθε ευχή μου ξεκινά και τελειώνει με την υγεία και την ευτυχία τους. Και μαζί, η δέσμευση: να μεγαλώσουν με όσα έχουν αξία. Αγάπη. Σεβασμό. Αλήθεια. Αυτά που αξίζει να υπερασπίζεσαι. Αυτά για τα οποία αξίζει να αγωνίζεσαι. Χρόνια πολλά».

Πέρα από τα παιδιά, γενέθλια είχε και ο πατέρας τους, Μίνως Μάτσας ο οποίος έκανε και εκείνος ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τον Σαμουήλ και την Ελένη να παίζουν ντραμς. «3 γενέθλια με 53 χρόνια διαφορά. Να μας χαίρεστε» είχε γράψει ο μουσικός στη λεζάντα της ανάρτησής του για τα γενέθλιά τους.

Παρόλο που η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πήραν διαζύγιο, έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά τους τα οποία επιθυμούν να προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Η υπουργός Τουρισμού είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή, Super Κατερίνα ότι: «Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να κάνω οικογένεια. Έχω μεγαλώσει σε μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Δυστυχώς από ένα σημείο και μετά αυτό το όνειρο δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Κρατάω, όμως, τα 2 μου παιδιά. Έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι που φτάσαμε στα δικαστήρια, τελικά για όλους μας υπάρχει η δικαιοσύνη. Αυτή είναι που αναζητάω.

Μετά το διαζύγιό μου δεν σκέφτηκα να φύγω, μετά από κάποια χρόνια τα παιδιά μου θα αναζητήσουν το τι συνέβη. Γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις μου. Όταν υπάρχουν 2 παιδιά, αυτό επισκιάζει οτιδήποτε αρνητικό. Είναι γνωστό ότι δυσκολεύτηκα να κάνω παιδιά. Έχω μιλήσει πολύ ανοιχτά ότι χρειάστηκε να κάνω εξωσωματική. Τα παιδιά είναι πολύ μικρά ακόμα, ίσως είναι καλύτερο γιατί δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Κάνω για εκείνα, αυτά που μου λέει το μητρικό μου ένστικτο».