PUBLI

“Women who inspire”

Το FOX Life και το The Ecali Club διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά μία υπέροχη βραδιά με θέμα «Women Who Inspire», την Πέμπτη 23 Μαρτίου στους exclusive χώρους του The Ecali Club, γνωστού για τα εξαιρετικής ποιότητας και λάμψης events του. Η θεματική αυτή βραδιά ήταν αφιερωμένη στο δυναμισμό και το πάθος των κεντρικών ηρωίδων από τις σειρές του FOX Life, οι οποίες εμπνέουν εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία, το ραντεβού δόθηκε και πάλι φέτος, ανανεωμένο και πιο glamorous! Γυναίκες από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο, εκπρόσωποι των media, influencers, celebrities και πολλοί ακόμα καλεσμένοι υποδέχθηκαν μαζί με το απόλυτο γυναικείο κανάλι, το FOX Life, την αρχή της άνοιξης.

 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η υπέροχη Νάντια Μπουλέ, αφιερώνοντας την βραδιά σε κάθε γυναίκα που δεν παύει ποτέ να είναι ο εαυτός της, να εμπνέει και να εμπνέεται, να δημιουργεί – όπως και οι κεντρικές ηρωίδες των σειρών του FOX Life, που μας έχουν κάνει να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμώσουμε και να πιστέψουμε ξανά και ξανά. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα special video με πρωταγωνίστριες γυναίκες του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, που αποτελούν πηγή έμπνευσης, γυναίκες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, οι οποίες μοιράστηκαν μαζί μας τις προσωπικές τους εμπειρίες.

 

Εκπλήξεις, happenings και δώρα δεν έλειπαν ούτε από το φετινό event. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε thematic corners που αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Στο δυναμικό corner της Βελμάρ με την Alfa Romeo, έγινε παρουσίαση του νέου μοντέλου Stelvio, του πρώτου SUV της Alfa Romeo, ενώ την παράσταση έκλεψε και η Ιταλίδα ντίβα Giulia. Και τα δύο μοντέλα είναι δημιουργήματα της νέας εποχής της Alfa Romeo που σχεδιάζει αυτοκίνητα με στυλ για να αγαπιούνται με πάθος & να χαρίζουν αυθεντικές εμπειρίες. Η εταιρεία suavinex παρουσίασε προϊόντα βρεφανάπτυξης και είχε φέτος μιας ιδιαίτερης σημασίας παρουσία αφού σηματοδότησε τον ρόλο των γυναικών που εμπνέουν μέσα από την μητρότητα και την τρυφερή φροντίδα των παιδιών τους. Μια άλλη οπτική στη βραδιά έδωσαν τα  ORAMA Eyewear που παρουσίασαν τη νέα συλλογή τους με γυαλιά ηλίου Lusso Αrtigiano τα οποία είναι διακοσμημένα με διαμάντια, η Vivify με corner εξαιρετικής γυναικείας περιποίησης με τις πιο σύγχρονες και άρτιες επιστημονικές μεθόδους, η Murad το πρώτο Dr. Brand που ιδρύθηκε το 1989  από τον καθηγητή δερματολογίας του UCLA, Dr Howard Murad, «Γκουρού» στο είδος του και γνωστό για τις καινοτομίες του παγκοσμίως, το Beautyworld με τις μοναδικές προτάσεις ομορφιάς, ενώ το Anthos Craft με τα υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα έδωσε ξεχωριστή λάμψη στη βραδιά. Στο bar-corner της Nestle, οι καλεσμένες μπορούσαν να απολαύσουν ζεστό Nescafe της συλλογής Nescafé® Cappuccino, με το μήνυμα η «χρυσή» στιγμή της ημέρας σου!»,  γίνεται «χρυσή» και ακόμα πιο απολαυστική! Τη βραδιά απογείωσαν γαστρονομικά το ειδικά διαμορφωμένο pasta bar των ζυμαρικών Melissa με την Χρυσή Επιλογή και η Trikalinos GREY MULLET BOTTARGA με την εξαιρετική γεύση και εκλεκτή ποιότητα των προϊόντων της. Οι γαστρονομικές απολαύσεις εμπλουτίστηκαν με τη συνοδεία απεριτίφ Aperitivo Rosato, την νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Ramazzotti και επιλεγμένων ετικετών κρασιού Domaine Costa Lazaridi σε ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό wine bar. Επίσης χορηγός της βραδιάς ήταν το κορυφαίας αισθητικής και σχεδιασμού, εμπορικό κέντρο Golden Hall,  τιμώντας τις γυναίκες που ξεχωρίζουν και αποτελούν πηγή έμπνευσης, καθώς το αγαπημένο εμπορικό κέντρο είναι πάντα πιστό σε αυτές, υπηρετώντας πιστά την υπόσχεσή του για μία υπέροχη καθημερινή εμπειρία μόδας και ψυχαγωγίας. Οι αξέχαστες στιγμές της βραδιάς αποτυπώθηκαν με Fujifilm Polaroid.

 

Ιδιαίτερης σημασίας για την βραδιά ήταν η παρουσία του act4Greece, μία πρωτοβουλία της ETE την οποία υποστηρίζει σε συνεχόμενη βάση το The Ecali Club και αφορά σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα με απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο στις δράσεις που χρηματοδοτούνται, για σημαντικούς κοινωνικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς με τη στρατηγική συνεργασία φορέων και ιδρυμάτων αναγνωρισμένου κύρους και προσφοράς. Γιατί μια γυναίκα που εμπνέει, έχει υψηλό το αίσθημα προσφοράς!

Το ανεπανάληπτο μουσικό συγκρότημα «48 Ώρες», εξέλιξε την απόλυτη γυναικεία βραδιά σε ένα άκρως διασκεδαστικό party!

Οι γυναικείες βραδιές όμως συνεχίζονται… Συντονιστείτε, καθημερινά στο FOX Life για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές «Grey’s Anatomy», «Scandal», «Τhe Catch», «Quantico», «Τhis Is Us», «Modern Family»! Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.