PUBLI

Το Netwix.gr και το Vice Greece “ραπάρουν”

To Netwix.gr, το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι με πρωτότυπο περιεχόμενο και το VICE, το βραβευμένο παγκόσμιο μέσο ενημέρωσης που καταγράφει την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικά μουσικό.

Το ΝΕΤWIX και το VICE Greece, μέσω της νέας εκπομπής ”RAP LIFE by VICE”, αποφάσισαν να μας συστήσουν έξι ταλαντούχους Έλληνες ράπερ, ακολουθώντας μια μέρα (και κάτι) στη ζωή του καθενός. Πέρα από μουσική, κάποιοι από αυτούς ασχολούνται και με άλλα πράγματα – είτε ως δουλειά, είτε ως χόμπι.

Ο Ισορροπιστής, ο Ταφ Λάθος, οι Twinsanity, ο Slogan, ο Δημήτρης Μεντζέλος από το θρυλικό hip hop group των Ημισκουμπρίων, και ο νεαρός Zamanfu, μιλούν στο φακό του VICE Greece, αποκλειστικά στο Netwix.gr, για τη μουσική τους, την κατάσταση της ραπ στην Ελλάδα, την πολιτική, τον κινηματογράφο και μας ανοίγουν τα σπίτια και τα studio τους.

 

H ομάδα του NETWIX δήλωσε σχετικά: ”Οι ιστορίες των δημιουργών του ελληνικού rap/hip-hop, είναι ένα παράθυρο σε έναν ιδιαίτερο κόσμο που ζει με τους δικούς του κώδικες. Είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε την ευκαιρία σε αυτές τις ιστορίες να ακουστούν, και που μπορούμε να τις προσφέρουμε στο κοινό με τη μοναδική αισθητική του VICE, που γνωρίζει τη street κουλτούρα όσο κανείς”.

Ο Παύλος Τουμπέκης, από το VICE Greece, παραγωγός του ”RAP LIFE by VICE” συμπλήρωσε: ”Η ιδέα πίσω από το Rap Life ήταν να γνωρίσουμε βαθύτερα κάποιους ανθρώπους που έχουν καταθέσει την ψυχή τους στη ραπ μουσική όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να βρούμε το νέο hip hop αίμα, όπως οι Twinsanity και ο Zamanfu. Τα πορτρέτα των πρωταγωνιστών αυτών των έξι επεισοδίων αναδεικνύουν -πέρα από το μουσικό κομμάτι- στοιχεία για τη ζωή αυτών των ράπερ, που ενδεχομένως δεν έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα”.

 

 

Οι Slogan, Twinsanity,  Ταφ Λάθος, Ισορροπιστής και Δημήτρης Μέντζελος είναι ήδη στο site του NETWIX. Την Τρίτη 16 Μαΐου, το ”RAP LIFE by VICE” θα ολοκληρωθεί με το video του Zamanfu.

Δείτε όλα τα επεισόδια του ”RAP LIFE by VICE