PUBLI

To netwix “απαγγέλει” αγαπημένα τραγούδια

Το Netwix.gr, το κορυφαίο ελληνικό νεανικό web κανάλι, με 100% πρωτότυπο περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο, επιστρέφει ακόμη μια φορά με ένα νέο concept, πιο φρέσκο και αναπάντεχο από ποτέ. Αυτοσχεδιασμός και δραματική ανάγνωση μουσικών επιτυχιών.

Το αποτέλεσμα; ΠΟΙΗΣΗ!

Σε κάθε επεισόδιο της νέας εκπομπής του Netwix.gr,  #ΠόΕΤΡΙ, απολαμβάνουμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο να αυτοσχεδιάζει και να εμπνέεται μέσα από ένα δημοφιλές τραγούδι.

#ΠόΕΤΡΙ επ. 1: Ο Χρήστος Λούλης απαγγέλει το «Κου Πεπε» του Καλίδη!

Στην πρεμιέρα του #ΠόΕΤΡΙ, πρωταγωνιστής είναι ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Λούλης που κάνει τη δραματική ανάγνωση του τραγουδιού «Κου Πεπε» του Πάνου Καλίδη. Μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους θεατρικούς ηθοποιούς της γενιάς του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Χρήστος Λούλης δεν είναι και ένας άνθρωπος με χιούμορ!

Απόδειξη το βίντεο, από τη σειρά του Netwix.gr με τίτλο «#ΠόΕΤΡΙ», όπου αναλαμβάνει να απαγγείλει δραματικά το σουξέ του Πάνου Καλλίδη, «Κου Πε Πε».

#ΠόΕΤΡΙ επ. 2: Η Νικολέττα Ράλλη απαγγέλει το «Στο Θεό Με Πάει» της Φουρέιρα!

Στο 2ο επεισόδιο του #ΠόΕΤΡΙ απολαμβάνουμε τη Νικολέττα Ράλλη να κάνει δραματική ανάγνωση του τραγουδιού «Στο Θεό Με Πάει» της Ελένης Φουρέιρα. Όλοι γνωρίζουμε πως η παρουσιάστρια – μοντέλο – ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη κρύβει μέσα της μια “femme fatale”. Αυτό που, πιθανόν, δε γνωρίζουμε είναι ότι διαθέτει ένα υποκριτικό εύρος και μία δραματική φλέβα, έτοιμη να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της. Ναι, η Νικολέττα μπορεί να μας πάει στο Θεό αλλά… και στην Κόλαση. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αμέσως με το που κάνετε κλικ στο link.

Στο Netwix πιστεύουμε ακράδαντα πως ένα μουσικό κομμάτι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από μερικές στιγμές διασκέδασης κι αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να αποδείξουμε μέσα από αυτή την εκπομπή.

#ΠόΕΤΡΙ: Όταν ακούς τα αγαπημένα σου hits με έναν τρόπο που ΠΟΤΕ δεν περίμενες!

Μόνο στο ΝΕΤWIX.GR!

Stay tuned για τα νέα επεισόδια.. Θα είναι σκέτη #ΠόΕΤΡΙ!