PUBLI

Το νέο τεύχος του AXELIFE SS17 είναι εδώ

Το 9ο τεύχος του AXELIFE, του No1 free press lifestyle περιοδικού, που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, κυκλοφορεί ανανεωμένο με cover girl τη λαμπερή και ταλαντούχα Δωροθέα Μερκούρη.

Ενδιαφέρουσες στήλες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλοκαιρινά θέματα και ιστορίες της επικαιρότητας από μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών, καθιστούν το AXELIFE το απόλυτο seasonal must read για κάθε γυναίκα που είναι λάτρης της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle.

Μέσα από τις σελίδες του AXELIFE SS17 μπορείτε να ενημερωθείτε  για όλες τις νέες τάσεις της μόδας μέσα από μοναδικά editorials και ολοκληρωμένα ρεπορτάζ αγοράς. Ακόμη μπορείτε να «ταξιδέψετε» στην πανέμορφη Ανδαλουσία, να γνωρίσετε τους πέντε κρυμμένους θησαυρούς της νησιωτικής Ελλάδας, να μάθετε ποιες είναι οι έξι διάσημες γυναίκες που κάνουν τους λογαριασμούς τους στα social media να παίρνουν φωτιά, να πειραματιστείτε με τις συνταγές της αεικίνητης Στέλλας Σπανού, να μάθετε πρωτότυπες δημιουργικές  ασχολίες για να τα παιδιά σας και να καλωσορίσετε, έτσι, το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!

Το απόλυτο seasonal must read μόλις κυκλοφόρησε!

Διαθέσιμο δωρεάν σε όλα τα καταστήματα της Axel και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ξεφυλλίστε το σε ηλεκτρονική έκδοση στο: https://goo.gl/G531nA

Δείτε το backstage video από τη φωτογράφιση της Δωροθέας Μερκούρη για το εξώφυλλο στο: