PUBLI

Το κατάστημα Nike στην Γλυφάδα ανανεώθηκε

Το κατάστημα Nike στην Γλυφάδα, που αποτελεί και το πρώτο κατάστημα Nike που άνοιξε στην Ελλάδα, δεν σταματά ποτέ να ανανεώνεται, παρουσιάζοντας τις πιο σύγχρονες αθλητικές προτάσεις.

Σε έναν χώρο που αποπνέει τη φιλοσοφία της Nike και εκτείνεται σε περισσότερα από 1.000 τ.μ. φιλοξενούνται όλες οι ανανεωμένες συλλογές Nike για τον άνδρα και την γυναίκα, ενώ πλέον σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι Young Athletes μπορούν να βρουν τα αθλητικά είδη που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις.

 

Στο ανανεωμένο κατάστημα Nike υπάρχει ένας χώρος αφιερωμένος στο μπάσκετ. Εκεί οι αθλητές, αλλά και οι fan μπορούν να βρουν την limited edition Nike NBA Collection και να επιλέξουν το jersey του αγαπημένου τους παίκτη.

Το εντυπωσιακό τμήμα ποδοσφαίρου του καταστήματος, παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένης φανέλας ή ποδοσφαιρικών παπουτσιών με τα αρχικά τους ή το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, ακόμη και οι ερασιτεχνικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δικές τους, αποκλειστικές εμφανίσεις.

Το ανακαινισμένο κατάστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όσων αγαπούν το training, το ποδόσφαιρο, το running και το μπάσκετ και αναζητούν αθλητικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό σχεδιασμό. Παράλληλα, το ειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες προκειμένου να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν.

Επισκεφθείτε κι εσείς το ανακαινισμένο κατάστημα της Nike, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, στη Γλυφάδα και ζήστε από κοντά τη μοναδική Nike εμπειρία!