PUBLI

To FUZETEA μας προτρέπει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για το παγωμένο τσάι. Και τα καταφέρνει!

Αλλά ακόμα πιο όμορφο είναι το να μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά, ενώ ταυτόχρονα δεν χάνεις τη “μεγάλη εικόνα”.

Το FUZETEA, το νέο παγωμένο τσάι της The Coca-Cola Company, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι το μυστικό κρύβεται στην ισορροπία. Την ισορροπία που θα μας επιτρέψει να αφοσιωθούμε σε όλα τα “θέλω” μας. Την ισορροπία ανάμεσα στις στιγμές που θα ακολουθούμε το πρόγραμμά μας και τις άλλες που θα είμαστε αληθινά αυθόρμητοι. Ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνουμε στον εαυτό μας και σε αυτόν που αφιερώνουμε στους αγαπημένους μας.

Όλα αυτά τα κάνει μέσα από τις τρεις ταινίες της νέας του καμπάνιας. Σε αυτές, η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Μπόμπα μας παρουσιάζει ισάριθμες καταστάσεις τέλειας ισορροπίας. (Συμ)πρωταγωνιστικό και σίγουρα καταλυτικό ρόλο σε αυτές, διαδραματίζει το FUZETEA. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού και το ίδιο… ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην απόλαυση και τη χαλάρωση!

 

Το FUZETEA, το οποίο προέρχεται 100% από βιώσιμες καλλιέργειες, συνδυάζει εκχύλισμα τσαγιού, βότανα και φρούτα, για να δημιουργήσει έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων. Ή, μάλλον, τρεις μοναδικούς τέτοιους συνδυασμούς, αφού μπορούμε να απολαύσουμε το Black Ice Tea Λεμόνι με εκχύλισμα λουίζας, το Green Ice Tea Μάνγκο με εκχύλισμα χαμομηλιού ή το Black Ice Tea Ροδάκινο με εκχύλισμα ιβίσκου.

 

Επιπλέον, για μια γευστική απόλαυση χωρίς ζάχαρη, θερμίδες και… ενοχές, υπάρχουν και οι 3 ZERO γεύσεις Black Ice Tea Λεμόνι, Black Ice Tea Ροδάκινο και Green Ice Tea Passionfruit.

 

FUZETEA. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για το παγωμένο τσάι.