PUBLI

Τα essentials της παραλίας

H ώρα για το πρώτο μπάνιο! Η βαλίτσα είναι γεμάτη μέχρι πάνω με πράγματα που πιθανώς δε θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ, αλλά τα πήραμε για παν ενδεχόμενο. Ποια είναι όμως τα essentials της παραλίας;

1. Το αντηλιακό σου! Καλύτερα να ξεχάσεις μαγιό παρά αντηλιακό. Στις διακοπές σου θέλεις να αποκτήσεις εξωτικό μαύρισμα, όχι κοκκινωπή απόχρωση με δώρο έγκαυμα πρώτου βαθμού. Γι’ αυτό καλύτερα να μαυρίσεις λίγο πιο αργά παρά να ξεφλουδίζεις για δέκα ημέρες. Safety first ladies and gents!

2. Δεύτερο μαγιό. Ειδικά για τα κορίτσια ένα δεύτερο μαγιό είναι απαραίτητο στην τσάντα της παραλίας για παν ενδεχόμενο. Και θα νιώσεις πιο άνετα και θα αποφύγεις τον κίνδυνο μυκητιάσεων.

3. Πετσέτα και πορτοφόλι. Γιατί χωρίς αυτά δεν πας που-θε-νά.

4. Το κινητό δεν το βάζουμε καν στη λίστα, γιατί έχει γίνει προέκταση του χεριού όλων μας, αλλά το powerbank είναι πολύ σημαντικό για να μην ξεμείνεις από μπαταρία μέχρι να γυρίσεις στο δωμάτιο. Μην πάει ο νους σου στο κακό. Δεν εννοούμε ότι όλη μέρα θα είσαι με το κινητό ανά χείρας, αλλά μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια για όλη την παρέα. Είναι η ιδανική λύση για να περάσετε καλά όπου κι αν βρίσκεστε.

5. Πολλές φορές για να φτάσεις στην παραλία πρέπει να περπατήσεις λιγουλάκι, αλλά ο ήλιος έχει αρχίσει να σε κουράζει. Πιες ένα Nestea και κάνε βουτιά στη δροσιά πριν καλά καλά βουτήξεις στη θάλασσα. Το ανανεωμένο NESTEA αποκαλύπτεται με γεύση ροδάκινο για εκείνους που προτιμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση, και λεμόνι για όσους προτιμούν το κλασικό, και ήρθε να μας δώσει αυτήν την καθημερινή «ένεση» δροσιάς και ευεξίας κάθε στιγμή της ημέρας!

 

Απόλαυσε ένα δροσερό τσάι NESTEA οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και στις διακοπές σου, και δώσε γεύση στο καλοκαίρι σου!

NESTEA #BackToEssentials