PUBLI

Πολυβιταμίνες Lanes και… Ζήσε το Πολύ!

Συνήθως αγχωνόμαστε για να τα προλάβουμε όλα μέσα στην ίδια ημέρα! Ωστόσο, όλοι, θέλουμε ό,τι κι αν κάνουμε… να το κάνουμε ΠΟΛΥ!

Αυτό το «Πολύ» είναι αυτό που επιδιώκουμε στη ζωή μας, σε κάθε μας συναίσθημα, σε κάθε μας έκφραση, σε κάθε μας επιτυχία, σε κάθε μας στιγμή. Θέλουμε να νιώθουμε, να γυμναζόμαστε, να εξελισσόμαστε, να ζούμε το… ΠΟΛΥ! Οι Πολυβιταμίνες Lanes μπορούν να μας προσφέρουν αυτό το «Πολύ» που μας αξίζει. Γιατί με καινοτόμες και πρωτοποριακές φόρμουλες, μας… συμπληρώνουν κάθε ημέρα ώστε να έχουμε πάντα μαζί μας τον καλύτερό μας εαυτό!

Αθλείσαι; Αγχώνεσαι; Κουράζεσαι και «τρέχεις» γενικά με δουλειές και υποχρεώσεις; Τότε η Πολυβιταμίνη Xtra Energy με 12 απαραίτητες βιταμίνες και 8 μέταλλα είναι ιδανική για το απαιτητικό σου lifestyle, προφέροντάς σου ενέργεια και τόνωση. Παράλληλα, αναπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία συμβάλλοντας στην επίτευξη καλύτερων επιπέδων υγείας και ευεξίας καθώς και στην ενίσχυση της πνευματικής διαύγειας. Ταυτόχρονα περιέχει Ταυρίνη και Panax Ginseng που συμβάλλει στην καταπολέμηση του stress και της κόπωσης, καθώς και Συνένζυμο Q10 για αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση της ενέργειας και της αντοχής.

Για εσένα που θέλεις καθημερινή ευεξία και αναζωογόνηση στη γεμάτη σου καθημερινότητα αλλά παράλληλα χρειάζεσαι και μια αποδοτική συμπλήρωση των αναγκών του οργανισμού σου, τότε μία είναι η ιδανική λύση: Πολυβιταμίνη Daily One! Με 13 βιταμίνες και 10 μέταλλα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους διατηρούν μία ισορροπημένη διατροφή και επιζητούν επιπλέον ενίσχυση, προλαμβάνοντας πιθανές διατροφικές ελλείψεις. Επίσης, συμβάλλει στη διατήρηση του υγιούς δέρματος και στην καλή κατάσταση των οστών, δοντιών, μαλλιών, νυχιών και ματιών, για να μας χαρίζουν ομορφιά και υγεία κάθε μέρα.

Τι κι αν πάτησες τα 50; Με την Πολυβιταμίνη 50+ Vitality μπορείς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο! Τώρα πια δε χρειάζεται να ανησυχείς για τη διατροφική κάλυψη και την καλή υγεία του οργανισμού σου. Με στοχευμένη δράση, 12 βιταμίνες και 10 μέταλλα, η Πολυβιταμίνη 50+ Vitality, προσφέρει τόνωση, ενέργεια και ευεξία, όλα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων άνω των 50 ετών. Επιπλέον, περιέχει Προβιοτικά που ενισχύουν την πεπτική λειτουργία καθώς και Λυκοπένιο το οποίο δρα αντιοξειδωτικά.

Οι Πολυβιταμίνες Χtra Energy, Daily One και 50+ Vitality είναι διαθέσιμες και σε μορφή αναβράζουσας ταμπλέτας για ταχύτερη απορρόφηση σε ευχάριστες γεύσεις!

Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις και πράγματα που θέλεις να κάνεις. Και φυσικά… εσύ δε θέλεις να ξεχνάς τίποτα! Και εδώ έρχεται να σε συμπληρώσει η Πολυβιταμίνη Memory με 11 βιταμίνες και 6 μέταλλα. Η σύνθεσή της ενισχύει τη μνήμη και αναζωογονεί την εγκεφαλική λειτουργία, συμβάλλοντας στη γρήγορη σκέψη, τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια. Επιπλέον, είναι ιδανική για απαιτητική πνευματική εργασία, διάβασμα και μελέτη πολλών ωρών, αφού το μείγμα βιταμινών και ευεργετικών συστατικών που περιέχει με Gingko Biloba, προσφέρει ευεξία και πνευματική εγρήγορση.

Γιατί για όλους εμάς που θέλουμε κάθε μέρα να κάνουμε αυτά που αγαπάμε «Πολύ», υπάρχει και μία Πολυβιταμίνη Lanes. Βρες την και… Ζήσε το Πολύ!