PUBLI

Love wins μόνο στο Factory Outlet

Το Factory Outlet, το μεγαλύτερο ελληνικό πολυκατάστημα Outlet, γιορτάζει την αγάπη και μας προσκαλεί να λάβουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό με έπαθλο 2ήμερη διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa, που ανήκει στο δίκτυο συνεργατών της SWOT, Simple Way of Tourism.

Μέχρι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε αγορά, είτε στα πολυκαταστήματα Factory Outlet με τη χρήση της κάρτας Check In & Win, είτε online στο www.factoryoutlet.gr ως μέλος, σας βάζει αυτόματα στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο. Στις 15 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν τα δύο τυχερά ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαμονή τους με δωρεάν πρωινό και απεριόριστη χρήση των χώρων spa, στο ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa.  

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Factory Outlet και το e-shop, ανακαλύψτε τις μοναδικές fashion προτάσεις από επώνυμα brand, στις πιο χαμηλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, και επιλέξτε τα πιο υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Γιατί στο Factory Outlet η αγάπη όχι μόνο κερδίζει, αλλά επιβραβεύει!

Μάθετε περισσότερα για τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό: https://www.factoryoutlet.gr/gr-el/factory/news-and-events/Id_194