PUBLI

Let’s Go Pink λέει η Bodytalk και στηρίζει το Άλμα Ζωής

Ο Οκτώβρης είναι γνωστός για τις ροζ δράσεις του. Είναι ο μήνας της ευαισθητοποίησης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και η Bodytalk στηρίζει το Άλμα Ζωής για το έργο που έχει αναλάβει να εκπληρώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Με την ροζ σηματοδότηση ορισμένων κωδικών από την συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας ’17-18, η Bodytalk προτρέπει τους καταναλωτές της στο δίκτυο λιανικής, αλλά και online, να αγοράσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και προσφέρει μέρος των εσόδων στο Άλμα Ζωής. Η ενέργεια ονομάζεται “Let’s go Pink” και θα τρέξει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στα καταστήματα της εταιρείας. Στόχος της Bodytalk είναι να ενημερώσει τους καταναλωτές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα που πλήγει καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό γυναικών  ανά τον κόσμο, αλλά και να βοηθήσει ένα σωματείο που έχει μάθει να παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το «’Αλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 και το Διοικητικό του Συμβούλιο και τα μέλη του είναι γυναίκες που έχουν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Ο Οργανισμός αυτός παρέχει πολυεπίπεδη στήριξη προς τη γυναίκα που νοσεί, φροντίζοντας για την ποιότητα ζωής της, ενώ επίσης μεριμνά, έτσι ώστε όλες οι γυναίκες να είναι ενημερωμένες για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης, με στόχο τη μείωση των θανάτων από τη νόσο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.almazois.gr

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Bodytalk ή το www.bodytalk.com για να αποκτήσετε και εσείς έναν προϊόν με ροζ σήμανση στηρίζοντας το Άλμα Ζωής!