PUBLI

Κέρνα Μία AMSTEL FREE

Σου έχουν πει ότι αν προτιμάς την μπίρα χωρίς αλκοόλ είσαι φλώρος;

Σου έχουν φωνάξει να πας να πλύνεις κανένα πιάτο αν είσαι γυναίκα οδηγός; «ΚΕΡΝΑ ΜΙΑ AMSTEL FREE» σε όλους αυτούς που είναι ακόμη κολλημένοι στην αντίληψη, ότι μηδέν αλκοόλ σημαίνει μηδέν απόλαυση! Γιατί η μπίρα χωρίς αλκοόλ είναι επιλογή!  Αυτό μας προτρέπει και το νέο τηλεοπτικό σποτ της μοναδικής μπίρας με 0% αλκοόλ που παράγεται στην Ελλάδα: να είμαστε FREE από επιλογή!

Με πρωταγωνιστές την κορυφαία οδηγό αγώνων Jane Σαμπανίκου αλλά και τον Δημήτρη Γιαμπουρά, εκπαιδευτής καλλισθενικής,  η νέα ταινία της AMSTEL FREE αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την θέληση και τη δύναμη του να ακολουθείς αυτό που αγαπάς!

 

Ζήσε λοιπόν, τη ζωή σου όπως τη θέλεις, χωρίς περιορισμούς! Επέλεξε να είσαι FREE από στερεότυπα, να εκφράζεσαι και να κάνεις ό,τι πιστεύεις! Ζήσε όπως εσύ θέλεις και απόλαυσε στο έπακρο τη στιγμή χωρίς συμβιβασμούς, έχοντας εσύ, και μόνο εσύ, τον έλεγχο. Γιατί αυτό σου προσφέρει η AMSTEL FREE:  τις εμπειρίες, χωρίς συμβιβασμούς αλλά με συνειδητές επιλογές.  Άλλωστε, ο μοναδικός συνδυασμός της από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, την καθιστά μια εξαιρετικής ποιότητας δροσιστική μπίρα με υπέροχη γεύση, για απόλαυση χωρίς όρια!

Για όλους όσους είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις, ζουν έντονα και συναρπαστικά την κάθε στιγμή και την απολαμβάνουν …Για αυτούς ένα είναι το μήνυμα! 

ΚΕΡΝΑ ΜΙΑ AMSTEL FREE!

Γιατί έτσι μας αρέσει: να είμαστε FREE, από επιλογή!

Απολαύστε το νέο τηλεοπτικό σποτ