PUBLI

Καλό #apotalidl

Όλες και όλοι εμείς, οι πάνω από 5.000 εργαζόμενοι στη Lidl Ηellas θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάνω απ’ όλα ξεχωριστά κάθε δημόσιο πρόσωπο που μας πρόσφερε μια μοναδική έμπνευση και πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς για την έκφραση ''από τα Lidl''.

Στη φιλοσοφία των LIDL ό,τι γίνεται, πάντα γίνεται για καλό, και ό,τι έρχεται ”από τα Lidl” είναι καλό. Αποφασίσαμε λοιπόν για κάθε τέτοια αναφορά στα social media, άλλοτε αυθόρμητα αστεία και άλλοτε ηθελημένα απαξιωτική για εμάς, να αντιστρέφουμε το σχόλιο σε ”κάτι καλό για τους πολλούς”.

Για τη Lidl Hellas, κάθε ”από τα Lidl” αξίζει τουλάχιστον 10 μερίδες φαγητού που θα σώζουμε και θα προσφέρουμε με την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. ”Μπορούμε” στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.

Από σήμερα λοιπόν, και στο πλαίσιο των αξιών, του επιχειρηματικού πολιτισμού και της εταιρικής ευθύνης που διαπνέει τη Lidl Hellas κάθε ”από τα Lidl” θα μετατρέπεται σε μια δωρεά από τα Lidl για κοινωφελή σκοπό και θα πολλαπλασιάζεται όταν προέρχεται από δημόσια πρόσωπα και πολιτικούς.

Γιατί ότι γίνεται ”από τα Lidl” γίνεται για καλό!