PUBLI

Η νέα συλλογή Desigual AW 2017 δίνει το σύνθημα

Και αυτή τη σεζόν, τα πλεκτά, τα πανωφόρια αλλά και το τζιν σε κάθε εκδοχή δίνουν το σύνθημα για να ξεκινήσει η χειμερινή περιπέτεια στη μόδα.

Τα μπουφάν και τα παλτό στη νέα συλλογή Desigual παίζουν με υπέροχα καλοσχεδιασμένα μοτίβα, ενώ στη συλλογή πρωταγωνιστούν και κομμάτια που μπορούν να αφαιρεθούν ή να διαχωριστούν, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο χρηστικά.  Η παλέτα των χρωμάτων είναι πιο πλούσια από ποτέ, παίζοντας με το μπεζ, το κόκκινο το μαύρο και το navy blue και δίνοντας έμφαση στα κομψά φινιρίσματα και τις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τα πλεκτά,  η Desigual, όπως πάντα, μας κατακτά με μαλακά και πυκνά υλικά, ελαφριά πουλόβερ και μακριές ζακέτες με ευφάνταστα κεντήματα και πολύτιμα υλικά όπως το κασμίρ και τα ζακάρ. Την ίδια στιγμή τα μαύρα denim σακάκια με τα πλεκτά μανίκια, τα bombers και οι ανάλαφρες boho πουκαμίσες με τις εξωτικές λεπτομέρειες, αναδεικνύονται στα μεγάλα αστέρια στον πολύχρωμο πλανήτη της Desigual.

 

Το δυνατό στοίχημα του brand είναι φέτος η μεγάλη τάση του εκρού που παίζει σε όλες του τις αποχρώσεις. Από το δυναμικό καθαρό λευκό, μέχρι το μπεζ της κρέμας το εκρού γίνεται το κυρίαρχο χρώμα σε  μαλακά πλεκτά, σε μπουφάν με μάλλινη επένδυση, σε T-shirts και μπλούζες. Δεν λείπουν όμως και οι υπέροχες λεπτομέρειες, όπως τα κυματιστά βολάν, τα διακοσμητικά τρουκς και καρφιά, οι χρυσές λεπτομέρειες, αλλά και τα εμβληματικά σύμβολα όπως το φίδι.

Στη συλλογή θα βρει κανείς και μια μεγάλη γκάμα από ανάλαφρες μπλούζες και πουκαμίσες με κεντημένα μανίκια,  φορέματα με κομψούς γιακάδες και πρωτότυπες μανσέτες, για ένα πιο εξελιγμένο office look. Το χαρακτηριστικό boho style του brand ενισχύεται με πολύχρωμα ethnic prints σε φορέματα, με αιχμηρά κοψίματα και γοητευτικές ασυμμετρίες με τούλι ενώ η Αφρική, δίνει την έμπνευση για τα ζεστά prints που κυμαίνονται από το βαθύ κόκκινο μέχρι τις φυσικές γήινες αποχρώσεις, τα υπερβολικά μακριά μάλλινα πανωφόρια και τα κεντημένα ethnic σορτς. Τέλος, τα animal prints κάνουν το πανηγυρικό τους come-back σε φορέματα, σακάκια και φούστες, χαρίζοντας μια εναλλακτική και δυναμική στιλιστική πρόταση.