PUBLI

Η Natuzzi ξανά στην Ελλάδα

Η ιστορία της Natuzzi στην Ελλάδα συνεχίζεται στο νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 326.

Ο όμιλος Natuzzi εξελίσσεται εδώ και 50 χρόνια στο χώρο του design επίπλου. Είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής δερμάτινων καναπέδων παγκοσμίως με πάνω από 500 σημεία πώλησης και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επίπλων στην Ιταλία. Σε έναν υπέροχο, νέο χώρο δύο επιπέδων στην Αθήνα, εκθέτει τις τελευταίες τάσεις του επίπλου, όπου το στυλ και η κομψότητα εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια γνήσια ιταλική ατμόσφαιρα άνεσης και υψηλής αισθητικής.

Κάθε προϊόν Natuzzi φέρει την αυθεντική σφραγίδα ποιότητας made in Italy. Έπιπλα, κρεβάτια, καναπέδες, πολυθρόνες και πολλά είδη σπιτιού έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται μεταξύ τους και να υπηρετούν το όραμα της εταιρείας που είναι «αρμονία στο χώρο». Οι αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών διαφόρων στυλ, υλικών, χρωμάτων και λειτουργιών, προσφέρουν έναν απίστευτο αριθμό λύσεων, ικανών να καλύψουν κάθε απαίτηση για κάθε τρόπο ζωής. Είναι ένας από τους λόγους που καταναλωτές σε όλο τον κόσμο την εμπιστεύονται για να δημιουργήσουν το χώρο που ονειρεύονται.

 

Η έμπειρη ομάδα που υποστηρίζει το νέο ξεκίνημα της Natuzzi, είναι εξειδικευμένη στη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και έτοιμη να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες, καλύπτοντας τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου σας.

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα Natuzzi και ενημερωθείτε για τις προσφορές γνωριμίας.

Λεωφ. Κηφισίας 326, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6894970

Ώρες καταστημάτων:

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 18:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 21:00