PUBLI

Η Alessandra Ambrosio και η vodka CÎROC™ υποδέχονται με στιλ την πιο festive εποχή του χρόνου

Η πιο εορταστική περίοδος του χρόνου ξεκινά με στυλ και την Alessandra Ambrosio να καταφθάνει στα πιο «hot» parties των γιορτών με την πολυτελή λιμουζίνα της. Πρόκειται για την πρόσφατη συνεργασία του supermodel με την εκλεκτή vodka CÎROC™, η οποία είναι συνδεδεμένη με άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις του μοντέλου σε μερικούς από τους κορυφαίους προορισμούς και parties του πλανήτη – όλα χάρη στη CÎROC™, την απόλυτη vodka για αληθινές στιγμές πολυτέλειας, που συνοδεύει την σύγχρονη ελίτ στις πιο ξεχωριστές εορταστικές περιστάσεις.

Η δημοσίευση της τρίτης συλλογής φωτογραφιών έρχεται σε συνέχεια της εκπληκτικής εμφάνισης-έκπληξη του διάσημου μοντέλου στο catwalk του Julien Macdonald κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, όπου έκλεψε την παράσταση φορώντας μια εκθαμβωτική δημιουργία του σχεδιαστή, εμπνευσμένη από την premium vodka CÎROC. Το supermodel έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν σε μερικά από τα πιο αστραφτερά parties του κόσμου, όπως το Vogue Party Brazil, πάντα στα πλαίσια της συνεργασίας με τη CÎROC που τη συνοδεύει στα μεγαλύτερα happenings της παγκόσμιας fashion σκηνής.

Η συλλογή φωτογραφιών «Limousine Ride», είναι το τελευταίο μέρος μιας τριλογίας που δείχνει την Alessandra όπως την απαθανάτισε ο  εμβληματικός φωτογράφος και Global Creative Partner της CÎROC™ Mario Testino. Οι προηγούμενες φωτογραφίες των συλλογών «Hair& Make-up» και «First Row» μας έφεραν backstage κοντά στην Alessandra πριν τις εξόδους της στα πιο stylish parties αλλά και στο front row των φαντασμαγορικών shows του London Fashion Week.

Η Alessandra Ambrosio δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένη για το λανσάρισμα της τελευταίας φωτογραφίας «Limousine» στα πλαίσια της καμπάνιας «On Arrival» της εκλεκτής CÎROC™ . Οι μέρες των γιορτών είναι ιδανικές για λαμπερές εμφανίσεις και φαντασμαγορικά parties ώστε να γιορτάζουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύω τις εντυπωσιακές αφίξεις που κλέβουν την παράσταση και οι φωτογραφίες του Mario καταγράφουν τον ενθουσιασμό και την πολυτέλεια μιας διαδρομής με λιμουζίνα και προορισμό το απόλυτο γιορτινό event με φίλους”.

Ο Mario Testino πρόσθεσε: “Στη συνεργασία αυτή, γιορτάζουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές στη ζωή και η φωτογράφιση με την Alessandra τις αποθεώνει. Η Alessandra έχει αυτόν τον μαγνητισμό που μαγεύει τους πάντες όταν μπαίνει σε ένα χώρο. Είναι η γυναίκα που ενσαρκώνει το στυλ και τη λάμψη που αντιπροσωπεύει η CÎROC™ ”.

“Η καμπάνια «On Arrival» της CÎROC™ είναι συνυφασμένη με τη φιλοσοφία που επιτάσσει να ζούμε τα όνειρό μας, να διασκεδάζουμε και να γιορτάζουμε τη ζωή στο έπακρο. Το τρίτο μέρος της καμπάνιας μας, η υπέροχη συλλογή «Limousine» δεν αποτελεί εξαίρεση και αποτυπώνει την Alessandra να μαγεύει σαν απόλυτη σούπερ σταρ την στιγμή της άφιξής της στο party της χρονιάς. Είναι όνειρο όλων μια εντυπωσιακή άφιξη σε ένα exclusive party και μας αρέσει ότι με τη CÎROC™ μπορεί κανείς να νιώσει VIP! ”, συμπλήρωσε η Natalie Wills, Global Brand Director της CÎROC Vodka.