PUBLI

Flower: είναι στη φύση μας!

Οι Flower, 100% οργανικές σερβιέτες, σχεδιάστηκαν με τρόπο που παρέχουν απορροφητικότητα και ταυτόχρονα σέβονται και προφυλάσσουν τον οργανισμό!

Καθώς συνειδητοποιούμε σιγά σιγά την ποσότητα πλαστικού που χρησιμοποιούσαμε τόσα χρόνια με την ακαταλόγιστη χρήση πλαστικών σακουλών, φαίνεται να μην έχουμε αναλογιστεί την ποσότητα πλαστικού που αναγκάζουμε τον οργανισμό μας να απορροφήσει μέσα από τα γυναικεία είδη υγιεινής.

 

Γνωρίζατε ότι μια συμβατική σερβιέτα περιέχει ποσότητα πλαστικού ίση με 4 πλαστικές σακούλες; Σε αυτό, προσθέστε τo χλώριο που χρησιμοποιείται για τη λεύκανσή της και τις  χημικές ουσίες που περιέχει, οι οποίες περιλαμβάνουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων, διοξίνες, αρώματα και άλλα βλαβερά για τον γυναικείο οργανισμό συστατικά. Όλες αυτές οι τοξικές χημικές ουσίες απορροφούνται από τον κολπικό ιστό, περνάνε στο αίμα και τελικά εισέρχονται στον οργανισμό μας, βάζοντάς τον σε κίνδυνο.

Οι Flower είναι η λύση της φύσης για προστασία και φρεσκάδα! Είναι πιστοποιημένες από διεθνούς οργανισμούς  και φτιαγμένες από 100% οργανικό βαμβάκι. Παρέχουν στον οργανισμό την προστασία που χρειάζεται ενώ είναι υποαλλεργικές και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.

Οι γυναίκες που τις δοκίμασαν μιλάνε για διακριτική προστασία,  καθώς νοιώθουν πως δεν φοράνε τίποτα, χάρη στην 100% βαμβακερή σύστασή τους.

Προμηθευτείτε τις Flower στο getflower.gr και γνωρίστε έναν νέο, υγιεινό  τρόπο να ζείτε την περίοδό σας!