PUBLI

Celebrities that love attrattivo!

ΤΑΜΤΑ

Η αγαπημένη μας Τάμτα δημιούργησε ένα casual yet stylish outfit, με δυο fashion pieces από τη συλλογή Spring/Summer 2018 της attrattivo. Το jeans που θα συνδυάσεις με -κυριολεκτικά- τα πάντα είναι το mom jeans και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το λευκό πουλόβερ με μπλε ρίγες και αραιή πλέξη, θα σε κάνει να ‘ταξιδεύεις’ στα σοκάκια κάποιου νησιού, κάθε φορά που το φοράς!   

 

Αναδρομή στα ‘70s με τις στυλιστικές επιλογές από την Τάμτα! Επιλέγοντας μια ψηλόμεση, τζιν παντελόνα με καμπάνα, η οποία αποτελεί ένα από τα must-have pieces της γκαρνταρόμπας σου, για τη νέα σεζόν! Εδώ η αγαπημένη μας Τάμτα, το έχει συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο με καρδούλες που θα σε γυρίσει πίσω στην ανέμελη εποχή των ‘70s!

ΤΖΕΝΗ ΜΕΛΙΤΑ

Η Τζένη διάλεξε το αγαπημένο της φόρεμα από τη νέα συλλογή της attrattivo και σίγουρα θα το λατρέψεις κι εσύ! Σε αυτό το φόρεμα ξεχωρίζει το ιδιαίτερο μπλε χρώμα του αλλά η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι στο γιακά – ένα πολύ όμορφο κέντημα, που θυμίζει japanese style.

 

Αγαπάς το office style, αλλά το θεωρείς βαρετό; Η Τζένη σου δείχνει πώς να δημιουργήσεις το σωστό office style, κάνοντάς το πολύ εντυπωσιακό! Σακάκι και παντελόνι chinos σε κόκκινο χρώμα, συνδυασμένα με πουκάμισο με καρδούλες, για να σπάσεις λίγο περισσότερο την αυστηρότητα του κοστουμιού!