PUBLI

3ο Athens Street Food Festival

Ένας μήνας έμεινε ως το Athens Street Food Festival 2018, το μεγαλύτερο αλλά και πιο feelgood φεστιβάλ γαστρονομίας της χώρας!

Την Παρασκευή 4 Μαϊου, οι πόρτες του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ στο Γκάζι θα ανοίξουν και πάλι για να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες (ανάμεσα στους οποίους και πάρα πολλοί τουρίστες) που θα θελήσουν να γευτούν τις εκατοντάδες πρωτότυπες γευστικές προτάσεις που μόνο το Athens Street Food Festival προσφέρει.

Η επιτυχημένη “συνταγή” που έφερε πάνω από 100.000 επισκέπτες τις πρώτες δύο χρονιές του φεστιβάλ θα τηρηθει και φέτος: πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϋλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ ως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα, το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει φέτος ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία μοναδικών προτάσεων φαγητού και γλυκού που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη.

Όπως κάθε χρόνο, η “συνταγή” του Athens Street Food Festival θα περιλαμβάνει γνωστούς chefs σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, καντίνες και εστιατόρια από την Αθήνα και την επαρχία με ειδικά μενού, πολλές γευστικές” αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Φυσικά, δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Djs καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς. Όλα αυτά, στον ειδικά διαμορφωμένο, όμορφο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Το 3ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το 3o Athens Street Food Festival.

Πληροφορίες

τηλ. 2109636489

www.athensstreetfoodfestival.gr

www.facebook.com/Athens-Street-Food-Festival-1149352665076325/?fref=ts