PUBLI

200.000 γεύματα παραδόθηκαν στην Μ.Κ.Ο «Μπορούμε» #apotalidl

Όλοι εμείς στη Lidl Ηellas θελήσαμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τα δημόσια πρόσωπα που μας πρόσφεραν μια μοναδική έμπνευση και πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς για την έκφραση «από τα Lidl».

«Είναι στη φιλοσοφία μας  ό,τι γίνεται να γίνεται για καλό, και ό,τι έρχεται «από τα Lidl» είναι πάντα καλό. Αποφασίσαμε  λοιπόν πριν λίγο καιρό  για κάθε σχετική αναφορά στα social media, άλλοτε αυθόρμητα αστεία και άλλοτε ηθελημένα απαξιωτική για εμάς, να την αντιστρέφουμε σε κάτι δημιουργικό, κάνοντας παράλληλα και καλό», δήλωσε η Υπεύθυνη ΕΚΕ της Lidl Ελλάς, Κωνσταντίνα Δεληαργύρη.

Έτσι δημιουργήθηκε η ενέργεια #apotalidl γιατί για εμάς  κάθε έκφραση «από τα Lidl» άξιζε και αξίζει τουλάχιστον 10 μερίδες φαγητού που  προσφέραμε με την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε» στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες μας.

Πιστεύουμε ότι ο στόχος μας να ευαισθητοποιήσουμε δηλαδή κυρίως, αυτούς που διαμορφώνουν άποψη ότι η φράση #apotalidl μόνο καλό μπορεί να σημαίνει έχει επιτευχθεί. Παράλληλα, κλείσαμε την ενέργεια μετατρέποντας συμβολικά και στην πράξη 17.912 αναφορές παραδίδοντας  200.000 μερίδες φαγητού που στους συνεργάτες μας στην ΜΚΟ Μπορούμε

Γιατί ότι γίνεται «από τα Lidl» γίνεται για καλό!

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas