ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πιο sexy χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Τα άστρα και τα ζώδια δεν είναι να τα έχεις για βασικό μπούσουλα στη ζωή σου, γιατί έτσι χάνει και την πλάκα του. Αλλά κοίτα να δεις που μερικές φορές οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται κι εσύ σκίζοντας πτυχία, μεταπτυχιακά και ντοκτορά αναρωτιέσαι "μα πώς είναι δυνατόν να πέφτει μέσα η μαντάμ Ζαΐρα ρε παιδιά;!". Ναι, είναι αλήθεια, όταν η λογική νίπτει τας χείρας της χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια από τ' αστέρια, το σύμπαν, την Αφροδίτη και τον Ουρανό για να βγούμε από το αδιέξοδο, να ψυχολογήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους (αχ αυτοί οι Άλλοι).

Η αστρολογία ισχυρίζεται πως βάση ζωδίου ο καθένας μας είναι προικισμένος με ένα χαρακτηριστικό το οποίο άπαξ καλλιεργηθεί και ανθίσει, παίρνει ερωτική διάσταση σε βαθμό που ο κόσμος όλος θα υποκλίνεται ασταμάτητα στην αφεντιά μας.

Κριός: Πάθος

Τα ανεξάρτητα, παρορμητικά Κριαράκια που δεν κάθονται ποτέ σ’ ένα σημείο ξεχωρίζουν για το παθιάρικο του χαρακτήρα τους, που πωρώνει όποιον μπει στη διαδικασία ν’ ασχοληθεί μαζί τους σοβαρά. Αν μειώσεις το πάθος ενός Κριού, το ‘χασες το παιχνίδι.

Ταύρος: Δίψα για επιτυχία

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, τότε το ξέρεις ήδη. Νιώθεις πως είσαι γεννημένη νικήτρια και το να ηγείσαι είναι για σένα κάτι μια σχεδόν φυσική κατάσταση. Η επιμονή είναι δεύτερη φύση σου, η ανάγκη σου για επιβεβαίωση σχεδόν βιολογική, αλλά και ευγενής, αφού θέλεις να πετύχεις για σένα, όχι για να καπελώσεις τους άλλους.

Δίδυμος: Σοφία

Οι Δίδυμοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες και τα βιώματα με τρόπο ανώτερο, γεγονός που τους κάνει υπερπολύτιμους στη ζωή μας (χαλάλι η κυκλοθυμία σας βρε). Είναι σπουδαίοι ομιλητές ακριβώς γιατί η πνευματικότητά τους γοητεύει.

Καρκίνος: Αυθορμητισμός

Είναι το πιο προβλέψιμα απρόβλεπτο ζώδιο. Αν νομίζεις ότι ξέρεις έναν Καρκίνο, τότε ετοιμάσου να διαψευστείς. Η φύση του είναι τόσο περιπετειώδης που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να υποκύψεις σ’ αυτήν, με όποιο κόστος.

Λέων: Γοητεία

Τα Λιοντάρια τα εντοπίζεις στο χώρο από χιλιόμετρο. Τυχαίο; Καθόλου; Γύρω τους στροβιλίζει μία ενέργεια μαγνητική κι αυτό γιατί ως βαθιά εγωκεντρικά πλασματάκια ξέρουν πως όταν βάλουν κάτι (κάποιον) στο μάτι, το(ν) έχουν. Αν είσαι Λέων και νιώθεις εθισμένη στην προσοχή των άλλων, αποδέξου τη μοίρα σου, αυτή είσαι. Την αδιαφορία δεν την σηκώνεις. 

Παρθένος: Εξυπνάδα

Σπεσιαλιτέ στον αστερισμό της Παρθένου, τα παιχνίδια μυαλού. Ξέρουν ότι είναι έξυπνοι και το αξιοποιούν καταλλήλως. Οι Παρθένοι εντυπωσιάζουν με τις γνώσεις τους και με τη μαεστρική ικανότητά τους να αραδιάζουν λύσεις για κάθε πρόβλημα, αφού έχουν τις προκλήσεις για πρωινό.

Ζυγός: Ευαισθησία

Δεν το παίζουν, είναι ευαίσθητοι. Σε βαθμό που δίπλα τους γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος χωρίς να το καταλαβαίνεις κιόλας. Οι Ζυγοί θα είναι εκεί στη χαρά και στη λύπη σου, γι’ αυτό και τους νιώθεις τόσο απαραίτητους. Κι όλα αυτά χωρίς να σε πνίγουν, αφού είναι από τα λιγότερο χειριστικά ζώδια.

Σκορπιός: Μυστήριο

Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου έχουν τη φήμη να παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς πολλά πολλά. Οι άντρες αντίστοιχα, επιβάλλονται με την ενέργειά τους. Οι Σκορπιοί κυκλοφορούν με το πέπλο του μυστηρίου γύρω από το κεφάλι τους και είναι ιδανικοί για όσους πιστεύουν πως ο έρωτας είναι κάτι το περίπλοκο που μία σ’ ανεβάζει στον ουρανό και μία σε πετάει στα βράχια.

Τοξότης: Ευγένεια

Ο Τοξότης δεν θα σε κολλήσει ποτέ στον τοίχο στα σοβαρά γιατί η τρυφερή του φύση δεν του το επιτρέπει. Σφάζουν με το μπαμπάκι, δεν σηκώνουν ποτέ τους τόνους σε σημείο αγένειας. Ανοίγουν πόρτες να περάσεις, χαϊδεύουν πλατούλες και δεν προσβάλλουν γιατί θέλουν σχεδόν ψυχαναγκαστικά να θεωρούνται ευγενικοί.

Αιγόκερως: Πραότητα

Αν θεωρείς τη σιωπή δελεαστική στάση ζωής, κάνε σχέση με Αιγόκερω. Αν είσαι Αιγόκερως, τότε μάθε πως η στωικότητά σου στα μάτια κάποιον φαντάζει sexy attitude. Οι μουγγοθόδωροι του ζωδιακού κύκλου δεν λένε πολλά και τυρρανάνε κόσμο. Η ρήση “κάλλιο εγώ που δεν μιλώ για να καλλιοπαντρευτώ” τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Υδροχόος: Αυθεντικότητα

Γεννήθηκαν γόησσες, οπότε σε σαγηνεύουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι Υδροχόοι ελκύουν απροσποίητα. Είναι απλά ο εαυτός τους, παρόλο που συχνά εύχονται να ήταν πιο διαφορετικοί και πιο ιδιαίτερο, γι’ αυτό υποκύπτουν στο να παίζουν ρόλους. Όσοι όμως τους θέλουν, τους αγαπούν ακριβώς γι’ αυτό το φυσικό κι ανεπιτήδευτο του χαρακτήρα τους.

Ιχθύς: Ευελιξία

Ψαράκια είναι, εκ φύσεως γνωρίζουν πώς να ξεγλιστράνε. Οι Ιχθύες ελίσσονται κυρίως για να μην κακοκαρδίσουν αυτούς που αγαπούν. Μπορεί να δείχνουν ελκυστικά αφελείς μερικές φορές, αλλά μην τους περνάς για τόσο αθώους, αφού μόνο αυτό δεν είναι. Απλά παίζουν τη διπλωματία στα λέπια τους.