ΖΩΔΙΑ

Τι κάνει ευτυχισμένο το κάθε ζώδιο; Shiny happy people!

Pexels

Η ευτυχία δεν έχει σχήμα one size και αν ήταν φαγητό δεν θα ήταν τηγανιτές πατάτες που αρέσουν σε (σχεδόν) όλους. Η ευτυχία για τον καθένα είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά σε κάθε περίπτωση, έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς σε όλους: Είναι στιγμές, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία. Γι’ αυτό, να ζεις τις στιγμές σου δυνατά, σα να μην πρόκειται να έρθουν άλλες σαν κι αυτές.

Τώρα, βέβαια, ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχουν και μερικά συγκεκριμένα tips, που μπορούν να κάνουν το δρόμο στην αναζήτηση της ευτυχίας ακόμα πιο στοχευμένο. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να μάθεις τί κάνει κάθε ζώδιο ευτυχισμένο.

Τι κάνει ευτυχισμένο το κάθε ζώδιο; Pexels

Κριός

Λέξη “κλειδί”: Αρχηγός (οι Κριοί έχουν ανάγκη να δρουν).

Γρήγορη συμβουλή: Πάρε μια απόφαση.

Μακροπρόθεσμα: Δημιούργησε μια ζωή με αυτονομία. Να είσαι δραστήρια και να παραμένεις υγιής, ώστε να παραμένεις και δραστήρια. Ανάλαβε ηγετικούς ρόλους και να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να “απολογείσαι”.

Ταύρος

Φράση”κλειδί”: Νιώσε καλά στο σώμα σου.

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε διατάσεις το πρωί, φόρα άνετα ρούχα, τρώγε νόστιμα και οργανικά φαγητά.

Μακροπρόθεσμα: Κάνε τις αξιολογήσεις που χρειάζεται (στον εαυτό σου και στους άλλους), αγόρασε ή δημιούργησε αντικείμενα που είναι όμορφα και μακράς διάρκειας. Κάνε τα πράγματα με το ρυθμό που θες εσύ.

Δίδυμοι

Φράση “κλειδί”: Συγκέντρωσε και μοιράσου την πληροφορία (οι Δίδυμοι έχουν ανάγκη να μαθαίνουν).

Γρήγορη συμβουλή: Βγάλτο από μέσα σου – Βρες ένα φίλο και συζήτησε αυτό που σε βασανίζει.

Μακροπρόθεσμα: Επιστροφή στα θρανία! Να βρίσκεις πάντα τρόπους να διδάσκεις ή να διδάσκεσαι (ενίοτε και τα δύο μαζί).

Τι κάνει κάθε ζώδιο ευτυχισμένο;

Καρκίνος

Λέξη “κλειδί”: Ανατροφή.

Γρήγορη συμβουλή: Δείξε στο παιδί που κρύβεις μέσα σου πόσο πολύτιμο είναι στην πραγματικότητα.

Μακροπρόθεσμα: Δημιούργησε μία γωνία στο σπίτι σου που αντιπροσωπεύει εσένα και τις σχέσεις σου και βεβαιώσου ότι όλα τα αντικείμενα στο σπίτι σού φέρνουν χαρά. Κράτα αναμνηστικά από χαρούμενες στιγμές.

Λέων

Φράση “κλειδί”: Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό (οι Λέοντες χρειάζονται αναγνώριση)

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε κάτι, από το να φτιάξεις ένα σάντουιτς μέχρι να ζωγραφίσεις, απλά βεβαιώσου ότι αυτό που θα κάνεις συμβολίζει τη μοναδικότητά σου. Μοιράσου κάτι, από λεφτά μέχρι οδηγίες. Νιώθεις καλύτερα όταν είσαι γενναιόδωρη.

Μακροπρόθεσμα: Βρες το κοινό σου. Μεγάλο κομμάτι της ευτυχίας σου έχει να κάνει με το να νιώθεις πως σε σέβονται, σε αγαπούν και σε τιμούν. Ακόμα και αν είσαι πολύ ντροπαλή για να διεκδικήσεις την αναγνώριση δημόσια, σιγουρέψου ότι γίνεσαι σεβαστή στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Φράση”κλειδί”: Δημιούργησε την τέλεια ιεραρχία στη ζωή σου (οι Παρθένοι έχουν ανάγκη να βελτιώνονται μέσα από τους στόχους τους)

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε κάτι μικρό για τη φροντίδα του εαυτού σου. Αν οι σκέψεις σου σε “πνίγουν”, απλώς κατάγραψέ τες σε ένα χαρτί

Μακροπρόθεσμα: Επένδυσε χρόνο στο να τελειοποιήσεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Αποφάσισε ποιες λειτουργούν καλύτερα για σένα και λάβε δράση.

Ζυγός

Φράση “κλειδί”: Συνεταιρίσου με κάποιον άνθρωπο (οι Ζυγοί έχουν ανάγκη την επικοινωνία και την ισορροπία)

Γρήγορη συμβουλή: Μίλα για ό,τι σε απασχολεί με έναν καλό φίλο, έναν συνέταιρο, έναν σύμβουλο. Κάνε μία λίστα με τα συν και τα πλην.

Μακροπρόθεσμα: Βρες ένα τρόπο να οργανώσεις το σπίτι σου, βάλε τα όριά σου στις σχέσεις σου με τους άλλους, εξασκήσου στην τέχνη της διπλωματίας και βρες τον τρόπο να παίρνεις αποφάσεις.

Τι κάνει ευτυχισμένο κάθε ζώδιο;

Σκορπιός

Φράση”κλειδί”: Ανακάλυψε το συναισθηματικό βάθος ενός άλλου ανθρώπου ή του εαυτού σου

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε μεγάλες συζητήσεις, απόφευγε τις κουβεντούλες. Διάβασε ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα κίνητρά σου

Μακροπρόθεσμα: Η διαδικασία της συγχώρεσης είναι μακρά, όμως αξίζει να τη δοκιμάσεις για εκείνους που σε έχουν πληγώσει, μόνο όταν είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σε πληγώσουν ξανά. Δοκίμασέ το, θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση.

Τοξότης

Λέξη “κλειδί”: Εξερεύνησε (οι Τοξότες έχουν ανάγκη να επεκτείνονται)

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε ένα ταξίδι, εξερεύνησε μια ενδιαφέρουσα γειτονιά, διάβσε ένα ρητό που θα σε εμπνεύσει

Μακροπρόθεσμα: Συγχρωτίσου με αισιόδοξους ανθρώπους, οριοθέτησε τα δικά σου “σημαντικά” και ζήσε σύμφωνα με αυτά

Αιγόκερως

Φράση “κλειδί”: Επένδυσε σε αυτό που έχει νόημα (οι Αιγόκεροι έχουν ανάγκη τη χρησιμότητα).

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε σχέδιο.

Μακροπρόθεσμα: Κάνε ένα μεγαλύτερο πλάνο με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι κάνει ευτυχισμένο κάθε ζώδιο

Υδροχόος

Λέξη “κλειδί”: Ανακάλυψε (οι Υδροχόοι χρειάζονται να είναι μοναδικοί).

Γρήγορη συμβουλή: Κάνε το πιο αυθόρμητο και απρόσμενο πράγμα.

Μακροπρόθεσμα: Να είσαι ο μοναδικός εαυτός σου, επένδυσε στις ευφάνταστες σκέψεις σου και στη δημιουργικότητά σου, επίτρεψε στον εαυτό σου την ευελιξία να αλλάζει κατευθύνσεις, να είσαι σε επαφή με τα όνειρα και τις ελπίδες σου και, τέλος, λάβε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, κυρίως πολιτικές ή εκείνες που στοχεύουν στην κοινωνική αλλαγή.

Ιχθύες

Φράση “κλειδί”: Απαλλάξου από το “εγώ” σου και ενώσου με τα μυστήρια του σύμπαντος.

Γρήγορη συμβουλή: Εθελοντισμός!

Μακροπρόθεσμα: Κάνε το σπίτι σου ενεργειακά καθαρό, βρες τρόπους να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου, πρώτα άκου και μετά πες την άποψή σου, έχε κατά νου ότι και οι υποχωρήσεις είναι χρήσιμες.