ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι σε κάνει γοητευτική στο αντίθετο φύλο, σύμφωνα με το ζώδιο σου

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω γιατί σε γουστάρει ο άλλος θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του post, γιατί ως γνωστόν όλοι έχουμε (λίγο ή πολύ) κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μας. Παρακάτω λοιπόν θα βρεις τι είναι αυτό που σε κάνει ένα τσικ πιο γοητευτική στο αντίθετο φύλο, όχι τίποτα άλλο να ξέρεις βρε παιδί μου ποια χαρακτηριστικά σου θα τονίσεις!

Κριός

Είσαι το αφεντικό της επαγγελματικής και ερωτικής ζωής σου αλλά αυτό που τραβάει το αντίθετο φύλο είναι η πιο ευάλωτη και ευαίσθητη πλευρά σου. Δοκίμασε να μαλακώσεις λίγο- χωρίς βέβαια να αλλάξεις τελείως χαρακτήρα, και θα δεις πόσο καλύτερες θα γίνουν οι σχέσεις σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου, οπότε ξέρεις πολύ καλά να απολαμβάνεις και την αρχή μιας σχέσης αλλά και τις πιο ώριμες στιγμές της. Ο αισθησιασμός σου είναι το χαρακτηριστικό που ξετρελαίνει το αντίθετο φύλο ενώ το γεγονός ότι έχεις κατανοήσει τη δύναμη της αφής σε κάνει κυρίαρχο του παιχνιδιού. Αυτό που επίσης βοηθάει πολύ την κατάσταση είναι ότι επιλέγεις με προσοχή ό,τι έχει να κάνει με εσώρουχα, σεντόνια καθώς ανεβάζει τρελά την ποιότητα του σεξ.

Δίδυμος

Είσαι φοβερά εγκεφαλικό ζώδιο, θέλεις ο άλλος να σε εξιτάρει κυρίως νοητικά και αυτό ακριβώς ελκύει απίστευτα τους γύρω σου. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν ανοίγεσαι εύκολα σε κάνει να φαίνεσαι πιο μυστηριώδης και προκαλείς τον άλλον να σε αποκρυπτογραφήσει.

Καρκίνος

Έχεις την ικανότητα να κάνεις τον άλλον να νιώθει σαν το σπίτι του και μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο cozy και όμορφες στιγμές και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο. Το γεγονός μάλιστα ότι φροντίζεις μέχρι αηδίας αυτούς που αγαπάς είναι το δυνατό σου χαρτί γιατί πραγματικά, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό μασάζ και ένα πιάτο απολαυστική μακαρονάδα; Ε;

Λέων

Κυβερνήτης σου είναι ο Ήλιος και αυτό σημαίνει ότι θέλεις να είσαι το κέντρο ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, αυτό όμως δεν αποτρέπει τους άλλους από το να σε κυνηγήσουν- ίσα, ίσα τους προκαλεί να σε γνωρίσουν και να ‘κλέψουν’ λίγη από τη λάμψη σου.

Παρθένος

Ανήκεις στους old school lovers, στηρίζεις το concept οικογένεια και γενικότερα έχεις μια τάση για ντεμοντέ και παραδοσιακά πράγματα σε μια σχέση- όπως ένα καλό κλασσικό romcom. Αυτό όμως είναι και το δυνατό σου σημείο, γιατί αυτός που θα βρεθεί στο πλευρό σου θα εκτιμήσει φοβερά την αθωότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Ζυγός

Ο ρομαντισμός θα μπορούσε να είναι το μεσαίο σου όνομα και το γεγονός ότι εκτιμάς την ομορφιά και στα πιο απλά πράγματα και σε νοιάζει να ικανοποιήσεις αυτόν που έχεις στο πλευρό σου σε κάνει ακόμα πιο ποθητή στο αντίθετο φύλο.

Σκορπιός

Όλα ή τίποτα. Αυτό θα μπορούσε να αναγράφεται στην ταυτότητά σου καθώς ζεις τα πάντα όσο πιο έντονα γίνεται και δεν σου αρέσουν οι μέτριες καταστάσεις. Για αυτό και όλοι σε κοιτάνε με θαυμασμό και θέλουν έστω για λιγο να μπουν στη ζωή σου.

Τοξότης

Είσαι από τα πιο φιλικά και ονειροπόλα ζώδια αλλά παράλληλα είσαι ζώδιο της φωτιάς και θέλεις να ζεις συνέχεια περιπέτειες. Μπορεί να ακούγεται κουραστικό αυτό για κάποιον που δεν σε γνωρίζει, αλλά μόλις δει πώς είναι να σε έχει στη ζωή του δεν θα μπορέσει να σε αφήσει εύκολα.

Αιγόκερως

Φυσική κομψότητα, σεβασμός και γήινος αισθησιασμός- τρία χαρακτηριστικά που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Όταν μάλιστα κάποιος καταφέρει και μπει στην καρδιά σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει για πάντα, γιατί επιτρέπεις σε λίγους και καλούς να σε κατακτήσουν.

Υδροχόος

Είσαι το λιγότερο παραδοσιακό ζώδιο και δεν ακολουθείς εύκολα τους κανόνες που σου επιβάλλουν οι άλλοι. Το αίσθημα της ανεξαρτησίας που έχεις είναι τόσο έντονο που προκαλείς τους πιο low profile ανθρώπους να σε ακολουθήσουν και να χαθούν μαζί σου σε μια περιπέτεια.

Ιχθύς

Μπορεί να είσαι γνωστή για την ευαισθησία σου και την ικανότητά σου να αγαπάς έντονα και χωρίς περιορισμούς τον άλλον ωστόσο αυτό που ελκύει τους άλλους είναι το γεγονός ότι είσαι ειλικρινής, καλός ακροατής και φροντίζεις αυτούς που αγαπάς.