ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 25 Αυγούστου;

Κριός

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα με κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα διστάσεις να παίξεις με κρυμμένα χαρτιά προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Δώσε προσοχή καθώς υπάρχει περίπτωση οι κινήσεις σου να σε εκθέσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία το μεσημέρι θα σου φέρει ευκαιρίες και νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου.

Ταύρος

Οι δουλειές που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας δεν θα σου αφήσουν χρόνο για εσένα και θα ξεκινήσεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μια δραστική αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία το μεσημέρι θα δώσει μια τάση υπερβολής στις σκέψεις αλλά και τις πράξεις σου και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι αν δεν το διαχειριστείς σωστά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δίνει ευκαιρίες για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει εγωκεντρικό/η με αποτέλεσμα να εκνευριστείς πολύ σε περίπτωση που οι άλλοι δεν αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου. Το μεσημέρι η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτά που σου προσφέρουν χαρά και να αφήσεις τα υπόλοιπα!

Καρκίνος

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου εξακολουθούν να υφίστανται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό δεν θα σε αφήσει να πλήξεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εξαφανίσει τις διπλωματικές σου ικανότητες καθώς θα υψώσεις ανάστημα σε περίπτωση που νιώσεις ευάλωτος/η ή σε “κίνδυνο”. Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων για αυτό και θα ξαναβρείς το κέφι σου.

Λέων

Οι ιδέες σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των γύρω σου καθώς δεν θα τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και θα τις μοιραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε φανατίσει με τα πιστεύω σου και αυτό θα είναι η αρχή των προβλημάτων. Είναι πιθανό η ατμόσφαιρα να γίνει ηλεκτρισμένη καθώς θα ξεχάσεις το δημοκρατικό σου εαυτό σε περίπτωση που κάποιος δεν ενστερνιστεί τα πιστεύω σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε κάτι ευχάριστο και θα ηρεμήσει τα πνεύματα.

Παρθένος

Οι ανάγκες που έχεις θα σε ωθήσουν να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου διαφορετικά θα νιώσεις μεγάλη ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει προτάσεις που θα αυξήσουν το εισόδημα σου. Μέχρι εδώ όλα είναι καλά όμως την εμφάνιση του θα κάνει και η σύνοδος της Σελήνης με το Δία που υποδηλώνει πως αυτές οι ευκαιρίες θα έχουν ακριβό τίμημα. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Zυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να ταράζει τα νερά με την ποικιλία των συναισθημάτων και των διαθέσεων που θα έχεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα χειριστικό/η με τους άλλους και ιδιαίτερα με τα άτομα της οικογένειας σου! Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλά θα δώσει και ένα τόνο υπερβολής στις σκέψεις και τις πράξεις σου! Κατεύνασε τον αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα!

Σκορπιός

Η ημέρα θα έχει έντονο παρασκήνιο και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε ποιους θα αποφασίσεις να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει παρασκήνιο από και προς εσένα. Πρόσεξε αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία υποδηλώνει πως θα έχεις μια αόρατη “χείρα βοηθείας” που θα αποτρέπει τα χειρότερα ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Τοξότης

Σήμερα οτιδήποτε και να σε απασχολεί θα προτιμήσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου παρέα με τους φίλους σου και όχι μόνος/η σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που θα έχουν τη βάση τους στο γεγονός πως νιώθεις ανασφαλής. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της με το Δία είναι ευνοϊκή για να βρεις τρόπο να διαχειριστείς τις καταστάσεις, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι θετικό αλλά και να γίνεις υπερβολικός/η με όλους και με όλα! Διάλεξε τι θέλεις και θα γίνει!

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θέματα και η ανάγκη σου για να αναγνωριστείς στη δουλειά σου θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σε εκθέσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να μη χρησιμοποιήσεις δόλια μέσα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις καθώς ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο! Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες για αυτό αξιολόγησε κάθε πρόταση που θα σου γίνει.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να μην σε αφήνει να μείνεις σπίτι καθώς θα έχεις προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση καθώς θα φανείς απόλυτος/η και με διάθεση να δημιουργήσεις εντάσεις. Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα φέρει υπερβολές στη διάθεση σου αλλά είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση για ένα ταξίδι!

Ιχθύς

Σήμερα θα μείνεις απόλυτα προσηλωμένος/η στις σκέψεις σου κυρίως αυτές που προτιμάς να κρατήσεις για εσένα και να μην τις εξωτερικεύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εμμονές κυρίως με οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Το μεσημέρι η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα εντείνει τη διάθεση σου για υπερβολές και θα πρέπει να επικαλεστείς την αυτοσυγκράτηση σου προκειμένου να μην παρασυρθείς!