ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο για γάμο

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Το να βρεις τον άνθρωπό σου και να μείνετε μαζί για όσο το δυνατόν περισσότερο για κάποιους είναι τύχη, για άλλους σωστή επιλογή. Ό,τι κι αν ισχύει τελικά η αλήθεια είναι πως ο καθένας μας αναζητά συγκεκριμένα πράγματα από εκείνον/η που έχει δίπλα του και που τελικά επιλέγει να παντρευτεί (αν υπάρχει αυτή η σκέψη στο μυαλό). Εγώ θα σου πω για γάμο. Εσύ πες το «απλά» συντροφικότητα. Ποιο ζώδιο πρέπει να παντρευτείς; Με ποιο ταιριάζεις πιο πολύ στον ερωτικό/συντροφικό τομέα; Ποιο να πάρεις με δόξα και τιμή;

Κριός

Αν είσαι Κριός, τότε από αστρολογικής σκοπιάς σου ταιριάζει ένα Λιοντάρι. Θα κάνετε όμορφο ταίριασμα στη δημιουργία οικογένειας. Αν ανήκεις σ’ εκείνη την κατηγορία των Κριών που του αρέσει η περιπέτεια, κάνε σπίτι με Τοξότη.

Ταύρος

Συντροφικό Ταυράκι εσύ είσαι πλασμένη/ος για Καρκίνο σπιτόγατο. Εκτός αν μας ξέφυγες και είσαι εργασιομανής, οπότε ρίξε τα δίχτυα σου προς τον Αιγόκερω, αν θες αυτός ο γάμος να φτουρήσει.

Δίδυμοι

Στους Δίδυμους αρέσει η διασκέδαση, θέλουν να περνάνε καλά κι έχουν το κακό ότι βαριούνται εύκολα. Οπότε μπλέκεις με Τοξότη και βρίσκεις το δάσκαλό σου. Τώρα αν στο μυαλό σου το μυστικό ενός γάμου είναι το ακλό σεξ, τα μπλέκεις με Υδροχόο.

Καρκίνος

Είσαι περίεργος άνθρωπος, κυκλοθυμικός, αξιολάτρευτος δε λέω, αλλά το βγάζεις το λάδι του άλλου. Οπότε έχεις ανάγκη έναν ισορροπιστή Ζυγό για να πορευτείς στη ζωή, όσο σε αντέξει. Αν θες να τρελαθείς κι εσύ και δεν μπορείς με τίποτα την ηρεμία, αντάλλαξε στέφανα με έναν Αιγόκερω. Κι όποιος αντέξει.

Λέων

Βίον ανθόσπαρτο θα ζήσεις με Δίδυμο, αν είσαι της φιλοσοφίας ότι η ζωή είναι πλάκα και δεν την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Εναλλακτικά, πες το «ναι» σε Κριό, με τον οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά μαζί, αρκεί να το θελήσετε.

Παρθένος

Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα, είναι γνωστό αυτό. Ειδικά στην περίπτωση που έχει καεί η γούνα σου στο παρελθόν, παντρέψου έναν Ταύρο για να έχεις το κεφάλι σου όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. Αν θεωρείς πως η οικογένεια είναι σαν επιχείρηση, και άρα θέλει κανόνες και άλλα τέτοια ορθολογιστικά (τα γνωστά του ψυχαναγκαστικού φρικιού), πάρε έναν Αιγόκερω και θα με θυμηθείς.

Ζυγός

Καλώς τον σύντροφο Ζυγό. Εσύ θες μόνο να δίνεις και να παίρνεις (ναι όλοι αυτό θέλουν θα μου πεις, αλλά ο Ζυγός ζει γι’ αυτό το αλισβερίσι. Η δική σου περίπτωση είναι υπεράνω ζωδίων. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο πολύ δοτικό, που να αντέχει το γεγονός ότι θέλεις να ζήσεις μία ζωή μαζί του- στην απόλυτη κυριολεξία-.

Σκορπιός

Κτητικό ζώδιο και κάπως μυστικοπαθές σε λες. Πολλή γοητεία και μεγάλη εμπειρία πάντα κουβαλάς, αλλά αν θες να κάνεις κάτι στα σοβαρά με κάποιον, παντρέψου Παρθένο.

Τοξότης

Η αδερφή ψυχή σου θα μπορούσε να είναι ένας Υδροχόος. Το πρόβλημα που θα προκύψει μαζί του είναι ότι τα υπεραναλύει όλα κι εσύ δεν θες, το κάνεις πολύ καλά και μόνος/η σου. Οπότε ρίξει το βλέμμα σου σ’ ένα Ζυγό, που θα σε καταλάβει. Άλλωστε μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά. Αμέ.

Αιγόκερως

Καλούς απογόνους με έναν Σκορπιό. Άκου με, είναι γκαμήλες οι Σκορπιοί, αντέχουν (αν θέλουν).

Υδροχόος

Αχ, έχεις κι εσύ αυτά τα μόνιμα υπαρξιακά σου. Πού πας, από πού έρχεσαι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Μην το πολυψάχνεις. Βρες έναν ακόμα Υδροχόο κι ανεβείτε στο βουνό να το φιλοσοφήσετε.

Ιχθύς

Ναι, εσείς οι ονειροπόλοι, οι λίγο εγωκεντρικοί, που πιστεύετε ότι ήρθατε στη γη γιατί χάσατε το δρόμο και που χάρη μας κάνετε και μας συναναστρέφεστε. Θα ταιριάξετε μ’ έναν Υδροχόο που επίσης αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται ή μ’ ένα Ψάρι, να «κολυμπάτε» παρέα, σ’ αυτή την βαθιά και δύσκολη θάλασσα που λέγεται ζωή.