ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που πέφτουν πιο δύσκολα θύματα απιστίας

Unsplash

Σε κανέναν δεν αξίζει να τον απατάνε- σε αντίθεση με την αδιαφορία που σίγουρα αξίζει σε ορισμένους και την κερδίζουν με το σπαθάκι τους-. Βασικά, δεν αξίζει να απατάς, γιατί να γεμίζεις τύψεις την πολύτιμη συνείδησή σου; χώρισε εκεί τίμια και τσεκουράτα και δώσ’ του να καταλάβει μετά. Τι τα μπλέκεις; Πού κολλάνε τα άστρα στη συζήτησή μας περί απιστίας; είναι κάτι ζώδια που λόγω χαρακτηριστικών -π.χ ισχυρό ένστικτο, υψηλή αίσθηση αφοσίωσης και δοτικότητας, συγκλονιστική εκδικητικότητα- καλό θα ήταν γενικώς να μην τα απατήσεις και πιο ειδικά, αν τελικά υποπέσεις στο αμάρτημα, ετοιμάσου να υποστείς βαριές συνέπειες (πολύ δίκαιο.

Τα παρακάτω ζώδια δεν πέφτουν εύκολα θύματα απιστίας γιατί εμπνέουν τους συντρόφους τους να σέβονται τις αρχές μιας σχέσης. Αρχή Νο1: Πίστη/αφοσίωση.

Ταύρος

Ένα από τα πιο πιστά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Αυτός είναι ο Ταύρος. Γήινος και ρεαλιστής, το οποίο σημαίνει πως πατάει τα πόδια του γερά στη γη και ξέρει πως η δράση φέρνει πάντα αντίδραση. Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που εκτιμά και εξετάζει πολύ στον σύντροφό του. Όποιος έχει επιλέξει τον Ταύρο, καλό είναι να τα ξέρει αυτά πριν κάνει οτιδήποτε που θα τον βλάψει. Δίνει τόσα πολλά που πραγματικά ο άλλος πρέπει να είναι πραγματικό τομάρι για να μη τον σεβαστεί.

Δίδυμος

Καλά εσένα, που δεν μπορεί να σε ψυχολογήσει κανείς για το πώς θα αντιδράσεις, που είσαι σαρωτικό πλάσμα, καθόλου μονόπλευρο και θες την απόλυτη προσοχή του/της, ακόμα κι αν δεν το δείχνεις καθόλου, δεν σε «κάνει καλά» εύκολα ο άλλος. Εν ολίγοις, ένας πολυεπίπεδος Δίδυμος δύσκολα δίνει χώρο στον σύντροφό του να ασχοληθεί με οποιονδήποτε άλλον εκτός από εκείνο/η. Δεσμεύεις για τα καλά.

Τα 6 ζώδια που πέφτουν πιο δύσκολα θύματα απιστίας: Ο Λέων

Το Λιοντάρι θα απατήσεις βρε; τον άρχοντα τον ίδιο; αυτό το χαρισματικό νάρκισσο που τα κάνει ΌΛΑ καλύτερα από τον καθένα; Έλα και πες μου, ποιος/α θα σε αγαπήσει πιο παράφορα από έναν Λέοντα; Είναι δαιμόνιο αυτό το ζώδιο, με το που νιώσει ότι του δίνεις έστω και 1% λιγότερη προσοχή, θα ψάξει να βρει το λόγο και θα τον κάνει με τα κρεμμυδάκια. Και θα τον βρει, μην έχεις καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Θέλει αποκλειστικότητα ο Λέων, άμα δεν μπορείς, να τον αφήσεις ήσυχο.

Σκορπιός

Ε τώρα για τον Σκορπιό τι να λέμε; τα αυτονόητα; Είσαι με την προσωποποίηση της κτητικότητας και του πάθους και πας κι απατάς. Για ό,τι γίνει εγώ δεν φταίω. Τη φοβέρα του Σκορπιού να ‘χεις. Θα σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και θα πάρεις κι έξτρα μπόνους.

Υδροχόος

Είσαι της σχέσης, αλλά έχεις κι αυτό το «ποιος είμαι, πού πάω, τι κάνω εδώ, πείτε μου» που αποσυντονίζει και «κολλάει» τον άλλο, οπότε αναγκαστικά ασχολείται όλη την ώρα με τις διαθέσεις σου. Η αβεβαιότητα ως γνωστόν είναι σαν την τσίχλα. Έχεις μία πλευρά αλλοπρόσαλλη που εξαναγκάζει στο ταίρι σου να βρίσκεται σε ασταμάτητη εγρήγορση, μην τυχόν και…οπότε πού καιρός για τρίτα πρόσωπα;

Τα 6 ζώδια που πέφτουν πιο δύσκολα θύματα απιστίας: Ο Τοξότης

Εσένα Τοξότη δύσκολα σε απατάει κάποιος, αφού φοβάται μην τον απατήσεις εσύ πρώτος/η. Γιατί έχεις αυτή τη γοητεία που σε φέρνει στο επίκεντρο πάρα πολύ εύκολα, αλλά έχει και το τίμημά της. Η ζωή μαζί σου είναι μία έκπληξη, ο άλλος φυλάει τα νώτα του για να κρατιούνται οι ισορροπίες και κυρίως γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή αισθάνεσαι πως ο σύντροφός σου δεν είναι υπόδειγμα πίστης (χωρίς να έχεις καμία απολύτως απόδειξη ούτε για το ένα αλλά ούτε για το άλλο), γίνεσαι εσύ καλύτερος/η. Ο Τοξότης σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, ορίστε.