ΖΩΔΙΑ

Τα πιο ανυπόμονα ζώδια

«Η υπομονή είναι αρετή» σύμφωνα με το ρητό που έχει για σλόγκαν ο κανόνας που θέλει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή αυτή να έρχονται όταν περιμένεις, υπομένεις και δε βιάζεσαι να δεις το αποτέλεσμα. Κάποια ζώδια όμως έχουν σήμα κατατεθέν την ανυπομονησία. Τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα, άντε το πολύ λίγο αργότερα. Το e-zwdia.gr λοιπόν μιλάει για τα ζώδια με τη λιγότερη υπομονή.

Κριός

Αν θεωρήσετε ότι το αγαπημένο σας Κριαράκι θα κάθεται σε μια γωνιά, υπομονετικό και ήσυχο μέχρι εσείς να αποφασίσετε ποιο φόρεμα θα φορέσετε για να πάτε σινεμά, αν νομίζετε ότι θα κάνει τα πάντα για να σας κατακτήσει, αν θεωρήσετε πως θα ασχοληθεί με τα παιδιά του για να τους μάθει να διαβάζουν και να πουν την πρώτη τους λεξούλα, Απατάστε!!! Ο αρχηγός του ζωδιακού φημίζεται για την ανυπομονησία του.

Δίδυμος

‘Όποιος έχει υπομονή, έχει ότι επιθυμεί” , γι αυτόν ακριβώς το λόγο δε θα συναντήσεις ποτέ Δίδυμο να έχει ολοκληρώσει ή να έχει αποκτήσει κάτι στη ζωή του. Όπως ο αέρας φεύγει και χάνεται, ακριβώς με την ίδια ευκολία εξανεμίζεται και χάνεται η αρετή της υπομονής στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου. Όσο κι αν θέλουν ή χρειάζονται κάτι στη ζωή τους, το μυαλό τους και οι διαθέσεις τους αλλάζουν τόσο γρήγορα που το ξεχνούν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Λέων

Όταν οι Λέοντες έχουν βάλει στόχο να πετύχουν στη ζωή τους το οτιδήποτε θα κάνουν ότι χρειαστεί για να το υλοποιήσουν. Σε αυτά τα πλαίσια η υπομονή τους μπορεί να είναι η μέγιστη. Από τη στιγμή που έχουν όλα όσα θέλουν και οι κατακτήσεις τους είναι τόσες που ικανοποιούν τον εγωισμό τους, τότε χάνεται κάθε ελπίδα συντήρησης της αναφερόμενης αρετής. Βλέπετε το ζητούμενο για αυτούς είναι ο προορισμός και όχι το ταξίδι.

Ζυγός

Η ισορροπία και η αρμονία στη ζωή των Ζυγών είναι το μεγάλο ζητούμενο της ύπαρξής τους. Έτσι λοιπόν θα χρησιμοποιήσουν όλα τα εφόδια που έχουν στην κτήση τους ώστε να καταφέρουν να έχουν μια καλή δουλειά, μια ωραία οικογένεια και οικονομική ασφάλεια. Δεν είναι όμως ικανοί να υπομένουν πράγματα και καταστάσεις εφ’ όρου ζωής μόνο και μόνο για να αισθάνονται πλήρεις. Η ανισόρροπη φύση τους αντιδρά στην ισορροπημένη ζωή που διακαώς αναζητούν.

Τοξότης

Ο απόλυτος και κυριαρχικός χαρακτήρας τους θα χρησιμοποιήσει την αρετή της υπομονής σε βαθμό τέτοιο που θα ικανοποιεί μερικώς και όχι πλήρως τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους και αυτό γιατί ο ενθουσιασμός τους να υλοποιήσουν τους στόχους τους στερεύει στη διαδρομή και τη θέση του παίρνει μια άλλη επιθυμία ή όνειρο. Έτσι αν έχετε επενδύσει και στηρίξει τη ζωή σας σε έναν Τοξότη είναι μονόδρομος να τροφοδοτείται συνεχώς τη φαντασία του και το μυαλό του με διάφορα τεχνάσματα, ώστε να υπομένει και αυτός με τη σειρά του σε εσάς και τη σχέση σας.

Υδροχόος

Το πρωτοποριακό και εύστροφο μυαλό των περισσότερων Υδροχόων είναι αυτό που τους οδηγεί στην εκπλήρωση των επαγγελματικών τους ονείρων. Από την άλλη η φιλελεύθερη  και ανήσυχη φύση τους είναι αυτή που δεν τους επιτρέπει να μένουν πιστοί και φρόνιμοι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Και στις δύο περιπτώσεις όμως αν διέθεταν έστω και λίγο υπομονή θα μπορούσαν και να διατηρήσουν την επαγγελματική τους δόξα αλλά και να ισορροπήσουν σε μια ολοκληρωμένη συναισθηματική σχέση. Αποτέλεσμα? Μηδέν εις το πηλίκο.

Έχεις άστρο; Διάβασε περισσότερα, στο e-zwdia.gr.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!