ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που κάνουν το πιο άγριο σεξ

Η παρακάτω λίστα ενδεχομένως θα εξοργίσει και θα παραξενέψει πολύ κόσμο, γιατί (κακά τα ψέματα) όλοι νομίζουν ότι είναι σεξομηχανές και κάνουν το καλύτερο σεξ στον κόσμο, ωστόσο τα άστρα έχουν διαφορετική άποψη. Και ποιες είμαστε εμείς να τα βάλουμε με τα άστρα και τους πλανήτες;; Αυτά είναι λοιπόν τα ζώδια που βάζουν φωτιά στο κρεβάτι και απολαμβάνουν ιδιαίτερα το άγριο σεξ.

Κριός

Οι κριοί ψάχνουν συνέχεια νέους τρόπους να περάσουν καλά και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, για αυτό και μόλις βαρεθούν στο σεξ θα κάνουν τα κουμάντα τους για να αλλάξουν την κατάσταση. Βέβαια τα κριαράκια θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι κάνουν (κλασσικοί εγωιστές βλέπεις) για αυτό και πρέπει να πάρεις άδεια για να κάνεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένος

Σοκαριστικό, το ξέρω αλλά ο παρθένος μπαίνει πανηγυρικά σε αυτή τη λίστα γιατί ως γνωστό ”boss” ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο κρεβάτι και το διεκδικεί. You go girl! Σε περίπτωση που θέλεις να δαμάσεις ένα παρθένο έχε κατά νου ότι πρέπει να νιώσει ασφάλεια, πριν κάνει οτιδήποτε, οπότε ενδεχομένως να το συζητήσετε καμια ώρα πριν πέσετε στο κρεβάτι.

Σκορπιός

Γίνεται λίστα για σεξ χωρίς το σκορπιό μέσα; Δεν γίνεται. Οι σκορπιοί, όσο κλισέ και να ακούγεται, κάνουν πολύ καλό και άγριο σεξ γιατί αυτό που τους νοιάζει κυρίως δεν είναι να εκφράσουν την αγάπη αλλά το πάθος τους για τον σύντροφό τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν τους νοιάζει πώς θα περάσει ο άλλος, ίσα- ίσα κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν το άλλο τους μισό.

Τοξότης

Ναι, μπορεί να σε αφήνει έκπληκτη η παρουσία του τοξότη, αλλά τα άστρα λένε ότι όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο μπορούν να γίνουν πολύ kinky στο κρεβάτι. Η περιέργεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους για αυτό και το σεξ μαζί τους δεν είναι ποτέ βαρετό, γιατί όλο και κάτι διαφορετικό θα βρουν να δοκιμάσουν.

Αιγόκερως

Οι αιγόκεροι έχουν τη φήμη του περίεργου και πολύ σοβαρού ζωδίου ωστόσο στο κρεβάτι κάτι τους πιάνει και το ζουν, σαν να μην υπάρχει αύριο. Το γεγονός ότι τηρούν πιστά τους κανόνες στην καθημερινότητα, τους βγάζει έναν άλλο πιο ελεύθερο και άγριο εαυτό, για αυτό και το σεξ μαζί τους είναι ΠΟΛΥ καλό.

Ιχθύς

Ποιος να το’λεγε ότι το τελευταίο και ‘σοφό’ ζώδιο θα συναζωνίζεται τον σκορπιό στο kinky σεξ. Και όμως, τα ψαράκια απολαμβάνουν το καλό και ποιοτικό σεξ- πρόσεξε, όχι βαρετό, προσέχουν κάθε λεπτομέρεια, φροντίζουν τον σύντροφό τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δοκιμάσουν σκληρά ερωτικά παιχνίδια. Το φανταστικό όμως με αυτό το ζώδιο είναι ότι παράλληλα δένονται πολύ συναισθηματικά με αυτόν που θα απολαύσει το ίδιο με εκείνους το σεξ.