ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που είναι ακαταμάχητα στον έρωτα

Ο έρωτας είναι σίγουρα μοναδική υπόθεση κι αυτό που κάνει κάποιον ερωτεύσιμο στα δικά σου μάτια δεν είναι σίγουρο ότι τον κάνει εξίσου ερωτεύσιμο στα μάτια κάποιου άλλου. Ωστόσο υπάρχουν κάποια στοιχεία όπως η πίστη, η ασφάλεια, η συναισθηματική ωριμότητα, η διασκέδαση που όλες αναζητάμε σε έναν σύντροφο. Και τρία απο τα ζώδια του γνωστού μας κύκλου γίνονται σχεδόν ακαταμάχητα αφού δείχνουν να τα έχουν όλα.

Ταύρος

Το να ερωτευτείς έναν Ταύρο είναι εύκολο. Η πίστη του σε όσους αγαπάει κάνει ακόμα και τον πιο ψυχρό άνθρωπο του κόσμου να τους παραδοθεί άνευ όρων. Αν προσθέσεις και την αγάπη του στις απολαύσεις που μπορεί να σε παρασύρει σε ένα ατέλειωτο γεύμα με αφροδισιακά πιάτα και στη συνέχεια για ατέλειωτες στιγμές ηδονής (μερικές φορές θα σου μοιάζουν πραγματικά ατέλειωτες, λόγω της Ταυρίσιας αντοχής τους), καταλαβαίνεις γιατί κερδίζει τη θέση του ανάμεσα στους ακαταμάχητους του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος

Όλοι θα συμφωνήσουν πώς το να ερωτευτείς έναν Καρκίνο είναι η πιο εύκολη υπόθεση. Είναι το μόνο ανάμεσα στα ζώδια που μπορεί να δει τα συναισθήματά του κατάματα, να τα παραδεχτεί και να τα εκφράσει και όλο αυτό τον βοηθάει στο να σε κατακτά με την ζεστασιά και την ειλικρίνιά του. Ταυτόχρονα έχει τη μοναδική ικανότητα να μπαίνει στη θέση σου και να καταλαβαίνει τα πράγματα από τη δική σου σκοπιά. Λέγεται ενσυναίσθηση και σε κάνει να νιώθεις μοναδική. Τι άλλο θες;

Τοξότης

Όταν βρεθείς κοντά σε έναν Τοξότη, όσα προβλήματα κι αν έχεις ο κόσμος ξαφνικά θα σου θυμίσει μια παιδική χαρά. Έχουν την τάση να βλέπουν τη ζωή με ελαφράδα και να τη μεταδίδουν και στους γύρω τους. Δεν θα σου πουν ποτέ όχι σε ένα ταξίδι αλλά και σε οποιαδήποτε νέα εμπειρία εκτός των τοιχών του σπιτιού αλλά και εντός των ορίων του κρεβατιού σας. Οι Τοξότες κάνουν και τα πιο μικρά και απλά πράγματα να μοιάζουν τα πιο διασκεδαστικά του κόσμου και κάπως έτσι κερδίζουν εύκολα τη θέση τους στην καρδιά σου.