ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τις μακροχρόνιες σχέσεις

Πνίγεται, θέλει αέρα, βλέπει αστεράκια, τα χέρια ιδρώνουν. Θέλει αλλά ίσως να μην μπορεί. Βασικά, το αντίθετο. Μπορεί να μην θέλει. Δικαίωμά του, αλλά και δικαίωμά σου κυρίως να μην θέλετε να κάνετε μακροχρόνια σχέδια, να μην αντέχετε στην ιδέα ότι θα γεράσετε ο ένας διπλα στον άλλο. Για κάποια ζώδια να ξέρεις, αυτό είναι χαρακτηριστικό βαρβάτο. Το αν καταφέρουν να το ξεπεράσουν είναι δικό τους πρόβλημα θέμα.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

Σε ποια ζώδια κλωτσάει κυρίως το «για πάντα»;

Κριός

Λίγο το ότι είναι εγωκεντρικοί, λίγο αυτή η σχετική φοβία με τη δέσμευση, συνήθως οι Κριοί αργούν να κατασταλλάξουν και να τραγουδήσουν το «κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια». Βολεύονται με τα σπρέι για πολύ καιρό. Ψεκάζουν-σκουπίζουν-τελειώνουν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι ώριμοι και υπεύθυνοι ώστε να μην πουλάνε φούμαρα. Το ότι αγχώνονται να δεσμευτούν και να σκεφτούν τι θα κάνουν μαζί σου σε δυο χρόνια από τώρα δεν σημαίνει πως δεν είναι καλοί σύντροφοι, για όσο τους έχεις.

Τοξότης

Οι «άδραξε τη μέρα» του ζωδιακού κύκλου, αυτά τα παιδιά που ζουν για το τώρα, δεν είναι τα κατεξοχήν ζώδια για να κάνεις μακρόπνοα πλάνα. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό, γιατί δεν σε παραμυθιάζει ο Τοξότης. Ωστόσο, αν βρει το ταίρι του, δεν το αφήνει να κάνει ρούπι. Μέχρι να το βρει τι γίνεται; χαμός. Περιπέτειες, φλερτ μέχρι αηδίας, οι παρτενέρ ν’ αλλάζονται σαν τα πουκάμισα. Αλλά όλα κάποια στιγμή παύουν να ‘χουν πλάκα. Στο σωστό το ταίμινγκ είναι να το πετύχεις το Τοξοτάκι.

Υδροχόος

Αν ο Υδροχόος μπορούσε να κυκλοφορεί με μία παντιέρα στο χέρι που ‘χει γραμμένο πάνω ένα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», θα το ‘καναν. Οι Υδροχόοι είναι κλασικοί «τραβάτε με κι ας κλαίω». Θέλουν να ‘ναι για την πάρτη τους, θέλουν να ‘χουν και τον άνθρωπό τους. Δεν χωράνε πουθενά, αλλά θέλουν γάμους και παντρειές. Πριν τα κάνουν σου βγάζουν το λάδι βέβαια, το συζητάνε μέχρι να μην έχουν άλλο σάλιο να βρέξουν τη γλώσσα τους και όταν τελικά δεσμεύονται, ρίχνουν το φταίξιμο στον άλλο που τους «τύλιξε». Θέλουν χρόνο για τον εαυτό τους, αλλά άμα τους αφήσεις μόνους τους παθαίνουν τρέλα μεγάλη. Καλή τύχη.