ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες

Ψάχνεις τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού; Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα για αυτό μόλις μάθεις ζώδιο φέρε στο νου σου αυτή τη λίστα. Δε μας αρέσουν οι γενικεύσεις αλλά να έχεις μία ιδέα. Το e-zwdia.gr κάνει μία πρώτη ανάλυση επί του θέματος.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός για να εντυπωσιάσει και να αναδείξει το χαρακτήρα του, θα σου πει ψέματα για κάτι που βίωσε στη ζωή του. Θέλει απεγνωσμένα να «ανεβάσει» το status του χαρακτήρα του, κάνοντάς σε να πιστεύεις πως είναι άξιος του θαυμασμού σου. Μεγαλοποιεί τα πράγματα μόνο και μόνο, για να του πεις μπράβο.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας δε λέει εύκολα ψέματα γενικά. Σαν βασιλιάς όμως, θέλει συχνά να βγαίνει από «πάνω». Αυτός είναι και ο λόγος, που ένα λιοντάρι θα χρησιμοποιήσει το ψέμα. Όταν απειλείται η υπόληψή του, θα κάνει τα πάντα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για να πάρει το «θρόνο» του πίσω, που δικαιωματικά του ανήκει.

ΖΥΓΟΣ

Αν ο μύθος του «πινόκιο» ήτανε πραγματικός, τότε θα ήτανε Ζυγός. Το ψέμα για τον Ζυγό, είναι ένας τρόπος ζωής. Λέει εύκολα ψέματα και τα υποστηρίζει τόσο καλά, χωρίς να τα παίρνεις  χαμπάρι. Χρησιμοποιεί το ψέμα για να αποφύγει καταστάσεις, μεγαλοποιεί τα πράγματα κι αν θελήσει να σου κρύψει ό, τι βγήκε χθες, θα το κάνει με απόλυτη ευκολία και πειθώ. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα λοιπόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός για να σε εκδικηθεί και να σε σαμποτάρει, μπορεί να πει και το πιο μεγάλο ψέμα. Χρησιμοποιεί το ψέμα, σαν ένα τρόπο εκδίκησης για να σε πληγώσει, αν εσύ του φέρθηκες σκάρτα. Πρόσεξε, γιατί μπορεί και να χρησιμοποιήσει αθώα ψεματάκια, για να δει από πού κρατά η σκούφια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο «μετρ» του ψέματος. Ένας Υδροχόος είναι απίστευτα ικανός να πει ψέματα και να τα υποστηρίξει σε τέτοιο βαθμό, πείθοντας τους πάντες. Όταν τον στριμώξεις στη γωνιά, θα πει ό, τι ψέμα του κατέβει για να βγάλει την ουρά του απ’ έξω ή αν κάτι δεν τον συμφέρει, θα το αποφύγει χωρίς καν να το καταλάβεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ονειροπόλος Ιχθύς, «ζει» στο παραμύθι του και θα πει ψέματα ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, για να μην πληγωθεί από μια κατάσταση που τον πονά και τον βασανίζει. Πολύ απλά, θα κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα μόνο με το μυαλό του.

 

Έχεις άστρο; Διάβασε περισσότερα, στο e-zwdia.gr.