ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που θα το μετανιώσεις πικρά αν τα εκνευρίσεις

Είτε ανήκεις σε αυτούς που πιστεύουν στα ζώδια και διαβάζουν καθημερινά τις προβλέψεις σε 3 διαφορετικά sites είτε όχι, δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις συναντήσει άτομο που έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που θεωρητικά έχει το ζώδιο του. Σαφώς και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη, αλλά κακά τα ψέματα κάποια πράγματα τα περιμένεις.

Δίδυμος

Θα το θέσω όσο πιο ευγενικά μπορώ- μην μπλέξεις με Δίδυμο (ουπς, δεν τα κατάφερα τελικά). Οι Δίδυμοι είναι ίσως το #1 ζώδιο που δεν πρέπει να εκνευρίσεις καθώς γίνονται φοβερά κουραστικοί και αντιπαθητικοί. Θα αντιδράσουν υπερβολικά, λες και τους σκότωσες την οικογένεια και ενδέχεται να σε κάνουν βούκινο σε φίλους και γνωστούς. Θα γκρινιάξουν σε όλα τα social media για αυτό που του/ της έκανες και γενικότερα δεν θα σου μιλήσουν ποτέ ξανά. Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι εσύ θα φανείς ως ο cool της υπόθεσης, εκτός αν είσαι και εσύ Δίδυμος οπότε καλά ξεμπερδέματα.

Ζυγός

Το τρομακτικό με τους Ζυγούς είναι ότι δεν θα σου δείξουν ότι τους εκνεύρισες καθώς είναι οι βασιλιάδες του passive- aggresive και δεν θα μπουν στον κόπο να σου πουν ότι έκανες μ****. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα το αφήσουν να περάσει έτσι εύκολα γιατί έχουν την τάση να το κρατάνε μανιάτικο, οπότε ενδέχεται μετά από 10 χρόνια να στην πουν για κάτι που έκανες ένα βροχερό βράδυ του Ιανουαρίου. Επειδή είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης δεν θα σε αφήσουν να γλιτώσεις έτσι εύκολα, γενικότερα να είσαι έτοιμη να πληρώσεις για αυτό που του/ της έκανες.

Σκορπιοί

Α, λατρεμένοι Σκορπιοί που δεν έχουν καθόλου τυχαία τον τίτλο του πιο εκδικητικού ζωδίου. Αν θεωρούμε τους Ζυγούς βασιλιάδες του passive- aggresive οι Σκορπιοί είναι οι αυτοκράτορες όλου του σύμπαντος και κάθε παράλληλου σύμπαντος εκεί έξω. Δεν θα σου πουν στα μούτρα ότι έκανες κάτι που τους πείραξε, αλλά πίστεψέ με θα το καταλάβεις αργά ή γρήγορα καθώς έχουν την υπομονή να σε υπομονεύσουν με αργά και σταθερά βήματα και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Μια συμβουλή, ΜΗΝ τσακωθείς ποτέ με Σκορπιό- εκτός και αν θέλεις να μετακομίσεις σε άλλη πόλη, ξέρωγω.

Ιχθύες

Γλυκούληδες και ήρεμοι οι Ιχθύες ε; Χα! Σε γελάσανε. Ένας Ιχθύς, όσο καλός και τρυφερός μπορεί να γίνει, έχει την μαγική ικανότητα να σε στεναχωρήσει βαθιά γιατί χρησιμοποιεί εναντίον σου πράγματα που ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι σε πληγώνουν. Δεν έχει σημασία αν σε έχει αγαπήσει πολύ, μπορεί πολύ εύκολα να κόψει κάθε δεσμό και επαφή και να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού χωρίς να σου δώσει ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσεις. Αυτή η αντίδραση είναι πολύ πιο σκληρή από αυτή του Σκορπιού, γιατί στην τελική ο Σκορπιός ασχολείται ενώ ο Ιχθύς αδιαφορεί και δεν τον νοιάζει πια πως αισθάνεσαι.