ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που δεν παραδέχονται ποτέ ότι κάνουν λάθος

Όταν κάποιος είναι ισχυρογνώμων, μπορεί να γίνει πολύ κουραστικός: από το να μην ακούει τα επιχειρήματά σου, μέχρι το να αρνείται κατηγορηματικά ότι μπορεί να υπάρχει και μια άλλη άποψη πέρα από τη δική του. Αν, λοιπόν, έχεις αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, τότε μάλλον όσα θα διαβάσεις παρακάτω για τα ζώδια που δε μπορούν να δεχτούν ότι έχουν άδικο ή κάνουν λάθος, θα σου φανούν γνώριμα.

Σίγουρα όταν πιστεύεις κάτι με πάθος, δε μπορείς εύκολα να αλλάξεις γνώμη. Όταν όμως ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που ακολουθούν, θα νιώθεις σχεδόν αποστροφή για τις ιδέες που συγκλίνουν προς τις δικές σου.

Ιδού οι πιο πεισματάρηδες του ζωδιακού.

Ταύρος

Θα επιμένει και θα στηρίζει τη θέση του με πείσμα, μέχρι τέλους. Ακόμα κι αν όλα δείχνουν ότι η δική του άποψη είναι λανθασμένη, είναι τόσο σημαντικό για εκείνον να έχει δίκιο που θα συνεχίσει να επιμένει ότι ξέρει τι είναι σωστό και τι όχι. Το να παραδεχτεί ότι δεν έχει δίκιο για κάτι, είναι πλήγμα στην εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του. Αν σκεφτεί ότι κάνει λάθος για ένα πράγμα, θα πρέπει να εξετάσει και την πιθανότητα να κάνει λάθος για τα πάντα – πράγμα ανατριχιαστικό για έναν Ταύρο.

Λέων

Θέλει να έχει πάντα την εξουσία και να νιώθει ήρωας και αρχηγός, κάποιος στον οποίο μπορείς να βασιστείς για την σωστή απάντηση. Έχουν χτίσει τόσο ισχυρή αυτοπεποίθηση, που δεν διανοούνται να σκεφτούν ότι μπορεί να κάνουν λάθος, πόσο μάλλον να το παραδεχτούν και να απογοητεύσουν κι όλους εκείνους που τους έχουν εμπιστευτεί. Επίσης, στην ιδέα και μόνο ότι θα έχει κάποιος άλλος δίκιο και θα αναγκαστούν να σκύψουν το κεφάλι, καταρρέουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά τα πιστεύω και τις ιδέες του, μένει πιστός σε αυτές και αν δεν καταλαβαίνει τις άλλες δε θα προσπαθήσει κιόλας. Όλα αυτά είναι κομμάτια του ποιος είναι, ενώ η ιδέα του να κάνει λάθος για κάτι στο οποίο πίστευε πολύ, τον τρομοκρατεί. Το “άγνωστο” τον κάνει να νιώθει ότι έχει αποτύχει, ενώ έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια στο να διαμορφώσει την άποψη που πιστεύει με τέτοιο σθένος.

Υδροχόος

Είναι τρομερά αυστηρός με τη γνώμη του και πιστεύει πως αυτή είναι και η καλύτερη για όλο τον κόσμο και θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία, ώστε να φωτιστεί η ανθρωπότητα. Κάθε ιδέα αντίθετη στη δική του είναι σαν απειλή που μπαίνει στα πόδια του στο δρόμο του για να σώσουν τον κόσμο. Η πιθανότητα να μην είναι απόλυτα σωστός σε κάτι μπορεί να του δημιουργήσει κρίση ταυτότητας.