ΖΩΔΙΑ

Θες κάτι παραπάνω από ελεύθερη σχέση; Δράσε ανάλογα με το ζώδιο του

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν για το τι συμβαίνει στα ζώδια όταν ο ένας θέλει να το πάει πιο χαλαρά και ο άλλος μόνιμη σχέση.

Κριός

Για να πετύχεις να κάνεις έναν Κριό να σε αγαπήσει τρελά και να δεσμευτεί σοβαρά μαζί σου, θα πρέπει να πας με τα δικά του νερά. Η σκέψη του Κριού ότι θα μπει σε μια σχέση σοβαρή και θα χάσει την ανεξαρτησία του και τον φιλελευθερισμό του, τον κάνει να τρέμει ολόκληρος. Ξεκινά πάντα μια σχέση με απόσταση και δεν θέλει να νιώσει ότι κόλλας πάνω του και του στερείς την εγωπάθειά του. Απλά δείξε ότι και εσύ αυτό ζητάς και δεν θα πέσεις και στα πόδια του να τον παρακαλάς.

Ταύρος

Για να κερδίσεις τον Ταύρο και να τον βάλεις σε καλούπια σοβαρής σχέσης, θα πρέπει να του δείχνεις συνέχεια ότι τον νοιάζεσαι και τον πονάς, ότι είσαι με το μέρος του και μπορείς να περιμένεις όποτε είναι έτοιμος να δεσμευτεί μαζί σου σοβαρά. Φυσικά, θέλει και ο ίδιος να κάνει σχέση σοβαρή, παρ’ όλο που ξεκινά με μια χαλαρότητα, μέχρι να μπει στον εσωτερικό σου κόσμο και να ξέρει με τι έχει να κάνει. Εάν τον κερδίσεις, θα υποκλιθεί μπροστά σου.

Δίδυμοι

Έχεις κολλήσει ερωτικά με έναν Δίδυμο και αυτός δεν ανταποκρίνεται; Σου βγάζει το λάδι και σου το παίζει δύσκολος; Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, γιατί είναι πολύ δύσκολο να τον μαντρώσεις σε μια σχέση, αφού έμαθε να πηγαίνει από αγκαλιά σε αγκαλιά. Η ελευθερία του στον ερώτα, είναι κάτι ιερό γι’ αυτόν και όσο πιο πολλές κατακτήσεις έχει, τόσο το καλύτερο. Μην καταθέσεις τα όπλα όμως. Μπες στο περιβάλλον του, κάνε ό, τι κάνει, προσέγγισε δικά του άτομα, μαθέ τα πάντα γι’ αυτόν. Που θα πάει; Το σκληρό καρύδι θα σπάσει και θα γίνει δικό σου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πραγματικά το ζώδιο της μονιμότητας και της σοβαρής σχέσης και όταν ξεκινά κάτι, έχει στο μυαλό του την απόλυτη σχέση. Δεν θέλει να πληγωθεί, γιατί δεν θα αντέξει ο ευαίσθητος κόσμος του και εάν δεν έχει κολλήσει σε κάποια σχέση που είχε κάπου, κάπως, κάποτε, τότε θα έχεις την τιμή της αποκλειστικότητάς του. Από την άλλη όμως, εάν ξεκινήσει τα «μου σου του», σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια για να τον πείσεις ότι πρέπει  να σε εμπιστευτεί και ότι τον νοιάζεσαι πραγματιστικά. Μη λυγίσεις και από έμενα τις καλύτερες ευχές…

Λέων

Στην περίπτωση του Λέοντα και όσον αφορά τη δεσμευτική ζωή μαζί του, θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό, «τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας πιάσει…» μέχρι εκεί. Κατάλαβες τι εννοώ. Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτός ο εγωκεντρικός και αυταρχικός βασιλιάς, ναι μεταξύ μας είναι βασιλιάς, θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα. Ποσό μάλλον στο θέμα μιας σχέσης, που από ελεύθερη, γίνεται σοβαρή μαζί σου και αρχίζει να κολλάει άγρια με την πάρτη σου,  και πάει να γίνει σχέση ζωής. Εκεί τον έχεις στο χέρι. Τον αφήνεις σε αναμονή εσύ τώρα, δεν του κάνεις αυτά που θέλει και επειδή δεν του αρέσει να χάνει το παιχνίδι,  αρχίζει να τρέχει από πίσω σου. Είναι η στιγμή της εκδίκησής σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει χρόνο, τόπο και αέρα για να μπορέσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να κρεμάσει τον εαυτό του σε μια σχέση διάρκειας. Είναι το ζώδιο που του αρέσει να ασχολείται πιο πολύ με τα επαγγελματικά του και κάπου αφήνει την ερωτική του ζωή στην άκρη. Εάν έχεις παθιαστεί μαζί του και δεν ξέρεις τι θα κάνεις, υπάρχει λύση και μάλιστα καταλυτική. Άφησε τον να έχει τον δικό του τρόπο σκέψης μεταξύ σας, μην του στερήσεις το χρόνο του και προσπάθησε να μην τον πιέσεις σε τίποτα. Ίσως να κουραστείς κάπως με αυτήν τη κατάσταση, αλλά εάν καταλάβει  ότι εκτιμάς τα θέλω του, θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Και η σχέση; Μονιμότητας

Ζυγός

Ενώ θέλει ένας Ζυγός να έχει μια ελεύθερη, αρχικά, σχέση και να μην υπάρχει ένταση, φωνές και καυγάδες, ο ίδιος εν μέρει τα προκαλεί όλα αυτά, επειδή η αστάθειά του αγγίζει τα ύψη. Εκεί που ψάχνει να κάνει κάτι που θα τον ηρεμήσει, όταν δει τις πρώτες δυσκολίες, αρχίζει τις εντάσεις και την αστάθεια, γιατί θέλει να βρει κάτι άλλο. Χμ, πολύ σταθερός χαρακτήρας τι να πω. Αλλά το θέμα είναι το δικό σου κόλλημα μαζί του. Τι γίνεται όταν δεν μπορείς να τον αφήσεις να βγει από τη ζωή σου και αυτός κάνει νερά; Υπάρχει και το κρεβάτι και ένας Ζυγός θέλει να περνάει καλά την ιερή εκείνη στιγμή. Δώστα όλα και άσε τα κόμπλεξ στην άκρη. Θυμήσου το. Τον έχεις στο τσεπάκι.

Σκορπιός

Ο Σκόρπιος το (πανέξυπνο) αυτό ζώδιο, ενώ μέσα σε μια σχέση, ή ακόμα και σε μια απλή γνωριμία, αρχίζει τις ζήλειες του και τις ανασφάλειες, εάν το κάνεις αυτό εσύ, κάηκες  ήδη από χέρι. Θέλει βασικά να κινεί τα νήματα σε μια πορεία, ερωτική μιλάμε πάντα, που έχει το ίδιο χαράξει και ξεκινήσει, πρόσεξε τι είπα, το ίδιο χάραξε, γιατί αυτό θα κάνει σχέση εάν το θελήσει, τότε  θα έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ ερωτικό ζώδιο και βγάζει πολλή σεξουαλικότητα και σε φτάνει σε ονειρικά επίπεδα. Πως θα αφήσεις ένα τέτοιο θαύμα να σου φύγει; Εισχώρησε στο κρεβάτι του και κάνε όλα αυτά που θέλει και μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα από το ταξίδι στους έβδομους ουρανούς.

Τοξότης

Ακούει μόνιμη σχέση ο Τοξότης και το βάζει στα πόδια, πόσο μάλλον να επιδιώκει και ο ίδιος να κάνει κάτι τέτοιο. Η αστάθεια του φταίει; Ίσως να είναι και αυτό, αλλά μόνιμα είναι σε μια κατάσταση να βρει κάτι καινούργιο και νέες μεθόδους σεξουαλικής ηδονής. Εδώ είναι που θα πάρεις την κατάσταση επάνω σου. Εάν πραγματικά θέλεις δέσμευση μαζί του, βρες τρόπους να του διεγείρεις τη λίμπιντό του και να είναι καινούριοι, ε; Γιατί συνήθως όλα τα κάνει αυτός. Επίσης, θα σε σώσουν και τα παιχνιδάκια μαζί του που του αρέσουν πολύ.

Αιγόκερως

Ο τίμιος Αιγόκερως δεν θα σε κοροϊδέψει ποτέ, οπότε εάν ξεκινήσει μια σχέση χαλαρή, αυτό εννοεί. Δεν θα σου υποσχεθεί πράγματα και θάματα που δεν μπορεί να τα υλοποιήσει με εσένα, αλλά σίγουρα ακόμα και με την ελευθερία που θα έχεις μαζί του, θα περάσεις καλά. Θέλει το χρόνο του να μάθει ο ένας τον άλλο σε βάθος, για να περάσει  σε όρκους και υποσχέσεις, που πραγματικά θα τα εννοεί όμως. Η επιπολαιότητα είναι μια λέξη που ούτε καν την γνωρίζει. Είναι και στο χέρι σου να τον κάνεις να νιώσει άνετα αλλά και μοναδική ασφάλεια σε σημείο που θα μπορέσει να σε εμπιστευτεί και να ανοίξει μπροστά σου τον εσωτερικό του κόσμο. Τότε είναι που και η σχέση θα πάρει διαστάσεις μονιμότητας και θα περάσει στο μέλλον με επιτυχία.

Υδροχόος

Εδώ σε θέλω κάβουρα. Μια σχέση με έναν Υδροχόο, δεν μπορείς να γνωρίζεις ποτέ τι προδιαγραφές έχει ούτε σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει. Γιατί απλούστατα αυτός δεν βρίσκεται στη γη αλλά στον αέρα, και τότε τα πράγματα είναι λίγο ό, τι κάτσει. Συμβαίνει όμως πραγματικά αυτό; Σε κάποιο σημείο ναι, γιατί του αρέσει και γουστάρει την ελευθερία να την έχει μέσα στη σχέση, αλλά σε περίπτωση που ερωτευτεί τρέλα, τότε θα δεις ένα άλλο πρόσωπο. Πιο πιεστικό και πιο απαιτητικό, άσε που θα βγάλει και ζήλεια. Και όλα αυτά ο Υδροχόος ο ανεξάρτητος. Μέχρι να φτάσει σε εκείνο το σημείο όμως, θα πρέπει να περάσετε από το φιλικό επίπεδο, ας είναι και φιλικό κρεβάτι, και μετά όλα τα άλλα. Δηλαδή υπομονή και επίμονη.

Ιχθύς

Παρ’ όλο που μπορεί να φαίνεται αδύναμος και ευαίσθητος, ακόμα και αναποφάσιστος, ένας Ιχθύς ξέρει τελικά τι θέλει μέσα σε μια σχέση. Εάν πιστεύει ότι πρέπει να προχωρήσει σε κάτι μόνιμο ή απλά να μείνει στη χαλαρότητα που επιβιώνει εκείνη τη στιγμή, θα το κάνει. Δεν βγαίνει όμως και τόσο εύκολα από το παρελθόν του και κουβαλάει πάντα τα απομεινάρια που έχουν μείνει από μια αποτυχημένη σχέση. Εάν θέλεις να τον κερδίσεις θα πρέπει να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, μαγεύοντας το μυαλό του, αφού του αρέσουν τα εγκεφαλικά παιχνίδια και να του δείξεις σιγουριά ότι θα είσαι διπλά του ό, τι και να συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων του ανάλογα με το ζώδιο του;
Τips για μια σταθερή σχέση