ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα πριν εκπνεύσει ο χρόνος προκειμένου να μην τα αφήσεις για αργότερα και αγχωθείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε δραστηριοποιεί προκειμένου να διευθετήσεις τα έσοδα και τα έξοδα του ταμείου σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πειθώ, γοητεία και ένα ακαταμάχητο λέγειν. Φρόντισε σήμερα να συναντηθείς και να συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους και είναι πιθανό να καταφέρεις και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σίγουρα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η αυτοπεποίθηση σου ίσως να περάσει και τα όρια του επιτρεπτού! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τις δεξιότητες σου με τον καλύτερο τρόπο και έτσι να κάνεις νέες γνωριμίες και να αποκτήσεις συμμάχους! Η ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις κάποιες διαφωνίες που είχες με αγαπημένα σου πρόσωπα και να προσεγγίσεις αυτούς που θέλεις! Προσοχή καθώς οι μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης μπορεί να σε κάνουν να φανείς εγωκεντρικός/η.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου θα είναι πιο υποτονική από ότι συνήθως σήμερα εξαιτίας κάποιων φόβων και ανασφαλειών που δεν έχουν λογική βάση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί μια γενική ανησυχία με αφορμή κάτι που είδες ή κάτι που άκουσες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να μην πανικοβάλλεσαι με υποθετικά σενάρια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τις ρεαλιστικές σου ανάγκες και να μην ανησυχείς με τις φανταστικές.

Καρκίνος

Η ανάγκη που έχεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου, να βγεις μια βόλτα μαζί τους και να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο όπου είσαι μέλος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και τονίζει οτιδήποτε συλλογικό καθώς η διάθεση σου θα είναι τόσο καλή που θα τραβήξει τους φίλους σου κοντά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και το ταλέντο σου με αποτέλεσμα να έχεις τον τρόπο να πείσεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο για τα λεγόμενα σου! Οι νέες γνωριμίες και οι νέες συμμαχίες ευνοούνται για αυτό φρόντισε να κάνεις δημόσιες σχέσεις σήμερα!

Λέων

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να δουλεύεις με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να τελειώσεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε καλεί να αναλάβεις δράση ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να επιτύχεις αυτά που θέλεις χωρίς κόπο μόνο με τον κατάλληλο τρόπο. Εκμεταλλεύσου την προσοχή που θα έχεις από τους ανωτέρους σου στη δουλειά και προώθησε τα θέματα που σε αφορούν. Είναι πιθανό να έχεις και μια επαγγελματική διάκριση που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση!

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε κάνει να αναλάβεις ενεργό δράση προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα ή απλά να ξεκινήσεις το διάβασμα ενός βιβλίου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στον κοινωνικό σου περίγυρο. Η γοητεία σου σε συνδυασμό με τις γνώσεις σου θα κερδίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθείς σήμερα και εσύ με τη σειρά σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Ζυγός

Μια ασήμαντη αφορμή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα βαθύτερα απωθημένα σου και με αναμνήσεις του παρελθόντος τις οποίες δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει μία ψυχολογική αναστάτωση όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και ύστερα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ρίξεις φως σε όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.  Αν το καταφέρεις τότε θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις πως οι σκέψεις που σε γυρνάνε πίσω σου είναι περιττές.

Σκορπιός

Σήμερα αυτό που επιθυμείς περισσότερο είναι να μην έχεις προστριβές με κανένα ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και πιθανόν να παραμερίσεις τις ανάγκες σου με απώτερο σκοπό να πραγματοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και ύστερα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω είναι ότι καλύτερο για να βγεις ωφελημένος/η από σχέσεις και συνεργασίες. Μια νέα συνεργασία, μια νέα συμφωνία και μια νέα γνωριμία θα σε ευνοήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό επεδίωξε τες!

Τοξότης

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες δουλειές και ακόμα αν εσύ τις έχεις τακτοποιήσει όλες τότε κάποιος δικός σου θα βρεθεί να σου ζητήσει μια χάρη! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φέρει δουλίτσες ενώ δεν το περιμένεις και σίγουρα αυτό δεν είναι και το καλύτερο σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα ενισχύει την ψυχολογία σου θα και σε κάνει να νιώθεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Φυσικά όχι μόνο θα τα καταφέρεις αλλά ο αέρας και η γοητεία σου θα κάνουν εντύπωση όπου και αν βρεθείς σήμερα!

Αιγόκερως

Η ημέρα σε προτρέπει να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ασχοληθείς λίγο με εσένα που σε έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε παρακινεί να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και γιατί όχι να κάνεις μια κούρα ομορφιάς και αναζωογόνησης! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως θα είσαι τόσο γοητευτικός/η σήμερα που δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και να το θέλεις!

Υδροχόος

Θέματα που έχουν να κάνουν είτε με το χώρο του σπιτιού σου είτε με τα άτομα της οικογένειας σου θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις ακόμα και σε ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν εσένα και την οικογένεια σου από κοινού ώστε να μην στενοχωρήσεις κανέναν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και ύστερα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει πιο διαλλακτικό/η, πιο συζητήσιμο/η και αυτό θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο! Επεδίωξε να λύσεις κάποια θέματα που υπάρχουν καθώς έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις!

Ιχθύς

Η επικοινωνία θα είναι το ταλέντο σου και θα είναι κρίμα να μείνεις σπίτι και να μη το “χρησιμοποιήσεις”! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς και να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη γοητεία σου, την αυτοπεποίθηση σου και το λέγειν σου κερδίζοντας τις εντυπώσεις αυτών που θα συναναστραφείς σήμερα! Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα μικρό δώρο σε εσένα αλλά πρόσεξε αν βγεις στα μαγαζιά καθώς μπορεί τελικά το ένα δώρο να γίνουν περισσότερα!