ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα σε φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σου και αισθηματικές ιστορίες που πίστευες πως είχαν τελειώσει. Βάλε σε μια τάξη τα θέλω και τις ανάγκες σου και μην κολλάς σε καταστάσεις του παρελθόντος για εγωιστικούς λόγους. Αργά το βράδυ η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με το Δία είναι ευνοϊκή για τη διάθεση σου καθώς και για ένα αισθηματικό σου θέμα. Δεν αποκλείεται να φανείς ιδιαίτερα τυχερός/η στην προσέγγιση προς αυτόν/η που σε ενδιαφέρει για αυτό τόλμησε το βήμα σήμερα κιόλας!

Ταύρος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν από αξιολόγηση και επανεξέταση σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να δεις ποιες από αυτές σου κάνουν και ποιες έχουν κάνει τον κύκλο τους. Αφορμή για αυτό το ξεκαθάρισμα θα αποτελέσει η Σελήνη που μόλις μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού και σε καλεί να δεις με σοβαρότητα κάθε είδους σχέση. Αργά το βράδυ θα σχηματίσει σύνοδο με το Δία και πιθανό να έχεις την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί είτε σε μια προσωπική σχέση είτε θα σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν σήμερα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σου δημιουργήσουν ανησυχία καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να κάνεις ένα πρόγραμμα και εσύ προτιμάς να λειτουργείς πιο ελεύθερος/η.  Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να δουλέψεις καθώς έχεις προσωπικές και εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε αναμονή. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία αργά το βράδυ θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά στο τέλος της ημέρας, παρά το βεβαρημένο σου πρόγραμμα!

Καρκίνος

Σήμερα θα βρεις χρόνο και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν, ακόμα και αν αυτές ονομάζονται δουλειές του σπιτιού! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και θα σημάνει την αρχή για μια χαλαρή ημέρα μακριά από άγχη και υποχρεώσεις. Ακόμα και αν έχεις κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν θα βρεις τρόπο να ασχοληθείς και με τα χόμπι σου προκειμένου να νιώσεις καλά. Αργά το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία θα σε κάνει τη ψυχή της παρέας και πιθανό να σου φέρει και ένα νέο έρωτα!

Λέων

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να ασχοληθείς με κάποια δουλειά του σπιτιού ή να προσφέρεις τη βοήθεια σου στους δικούς σου κυρίως για θέματα που αφορούν το σπίτι σας σαν ακίνητο. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ευθύνες κυρίως για ενδοοικογενειακές υποχρεώσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις κουρασμένος/η . Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία αργά το βράδυ υποδηλώνει πως η κούραση θα είναι γλυκιά και θα νιώσει ικανοποιημένος/η από τη βοήθεια που προσέφερες σήμερα! Είναι πολύ πιθανό να ακούσεις ένα ευχάριστο νέο σχετικά με το σπίτι σου που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Παρθένος

Οι κοινωνικές επαφές και οι δημόσιες σχέσεις είναι αυτό που επιθυμείς σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Σκορπιό θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα!  Δε θα χάσεις ευκαιρία και θα επιδιώξεις να βρεθείς με συγγενείς, φίλους και γείτονες προκειμένου να ξεκινήσετε την κουβέντα και να μοιραστείς μαζί τους οτιδήποτε σε απασχολεί! Αργά το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα ευνοήσει τις κοινωνικές σου επαφές! Είναι πολύ πιθανό να έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και κάποια από αυτές θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

Ζυγός

Η ανασφάλεια που νιώθεις σήμερα είναι πιο έντονη από ότι συνήθως και προέρχεται από τα οικονομικά σου θέματα κυρίως αυτά που δεν έχεις καταφέρει ακόμα να διευθετήσεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα φέρει στο προσκήνιο λογαριασμούς, υποχρεώσεις και συμφωνίες που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου! Αργά το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με το  Δία θα φροντίσει να χαλαρώσεις από τις σκέψεις και τις έννοιες! Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και να γίνεις σπάταλος/η!

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και εκνευρισμού που θα έχουν αντίκτυπο σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και μόνο σε σημείο που μπορεί να φανείς αδιάφορος/η προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παρόλο που θα δώσεις αφορμές για να υπάρξουν εντάσεις με τους γύρω σου η σύνοδος της Σελήνης με το Δία το βράδυ θα σε ευνοήσει! Είναι πολύ πιθανό η ημέρα να κλείσει με μια έκπληξη από το ταίρι σου ή από κάποιο δικό σου άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις τυχερός/η που τους έχεις στη ζωή σου!
 

Τοξότης

Οι ανασφάλειες και οι βαθύτεροι σου φόβοι θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και πιθανό να σε κάνει να βλέπεις παντού εχθρούς με αποτέλεσμα να μην κοινοποιήσεις τα σχέδια σου ούτε καν στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία θα σου χαρίσει τύχη και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθος κινήσεις και κακοτοπιές ενστικτωδώς! Άκουσε τη διαίσθηση σου καθώς θα σε βοηθήσει και να βγεις από διλλήματα που έχεις!

Αιγόκερως

Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να βρεθούν δίπλα σου φιλικά σου πρόσωπα καθώς μόνο έτσι θα νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα τονίσει τη σημασία που έχουν οι φίλοι στη ζωή και τις αποφάσεις σου. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα γεμίσουν την ημέρα σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να βγεις έξω και να περάσεις καλά μαζί με την παρέα σου! Προσοχή μόνο στις υπερβολές κάθε είδους!

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου είναι έντονες σήμερα και αυτό που επιθυμείς είναι να προβάλλεις τις ικανότητες σου μέσα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα ενισχύσει τη θέληση σου χαρίζοντας σου καταπληκτικές ευκαιρίες για να επιτύχεις επαγγελματικά θέματα. Σήμερα τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα πάνω σου και θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς καθώς θα είναι δίκοπο μαχαίρι. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα φροντίσει να σε αποζημιώσει για την κουραστική ημέρα που πέρασες στη δουλειά.

Ιχθύς

Σήμερα εξωτερικά μπορεί να φαίνεσαι ένας ήρεμος άνθρωπος που με συνέπεια εκτελεί τις εργασίες που του έχουν ανατεθεί, εσωτερικά όμως το μυαλό σου ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις ακόμα και βρίσκεσαι στη δίνη των υποχρεώσεων σου. Δεν αποκλείεται να φύγεις έστω και για μια ημέρα προς κοντινό προορισμό για να νιώσεις καλύτερα! Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για εξόρμηση και το επόμενο πρωί σε βλέπω να ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου!