ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Αυγούστου;

Κριός

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου καθώς η καριέρα σου θα είναι το κύριο μέλημα σου για σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να παίξεις «παιχνίδια» προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να μην κάνεις ενέργειες κάτω από το τραπέζι καθώς μπορεί να καταφέρεις αυτό που θέλεις όμως σίγουρα θα έχει μεγάλο τίμημα.

Ταύρος

Το μυαλό σου ήδη βρίσκεται αλλού καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε ξεσηκώνει για ταξίδια ψυχής και σώματος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς σε συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά καυστικός/η στις συζητήσεις σας. Η ειλικρίνεια είναι προσόν αλλά να θυμάσαι πως θα πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο τρόπο για να την εκφράσεις αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς.

Δίδυμοι

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις εξακολουθούν να σε βγάζουν από τη ροή σου και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αναμοχλεύει περασμένα γεγονότα και δύσκολες καταστάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει πάθος για οτιδήποτε έχει να κάνει με το χρήμα και με τον έρωτα. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις και να επικαλεστείς τη λογική σου σκέψη πριν προβείς σε ενέργειες που θα σε δεσμεύσουν για καιρό.

Καρκίνος

Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα θέλεις οπωσδήποτε να συμβαδίζεις με τους αγαπημένους σου συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φροντίσει να αποκαλύψει τις αδυναμίες των σχέσεων σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Μην εξιδανικεύεις τους άλλους καθώς θα πέσεις στην παγίδα και θα θεωρήσεις πως χωρίς την επιβεβαίωση τους δεν αξίζεις, γεγονός το οποίο θα είναι ζημιογόνο για εσένα.

Λέων

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα φροντίσει για αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα εντείνει την πίεση που νιώθεις και θα σε ωθήσει στην επιτακτική ανάγκη να κάνεις κάτι προκειμένου να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο χαλαρή. Σήμερα θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί καθώς δεν θα υπάρξει περίπτωση να εκτεθείς στα μάτια των άλλων. Αν βρεις χρόνο προτίμησε να ξεκουραστείς και να μη φορτώσεις άλλο το πρόγραμμα σου.

Παρθένος

Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και η ανάγκη σου να χαλαρώσεις μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν θα είναι το κύριο αίτημα της Σελήνης που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δημιουργήσει ένα συναισθηματικό κενό καθώς θα νιώσεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε γεμίσει. Μια νέα γνωριμία ή η απόπειρα να ασχοληθείς με μια νέο χόμπι θα είναι το αντίδοτο στο κενό που νιώθεις καθώς θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Ζυγός

Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα θα επηρεάσουν τις ισορροπίες της ημέρας σήμερα και εσύ θα προσπαθήσεις να τα τακτοποιήσεις όλα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σου λέει πως τα αγαθά κόποις κτώνται, για αυτό θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι για να επιτύχεις κάτι άλλο που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Θα πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την προσωπική ζωή διαφορετικά θα πρέπει να δώσεις βάση σε ένα από τους δύο σημαντικούς τομείς.

Σκορπιός

Σήμερα θα περάσεις την ημέρα σου παρέα με τον/ην αδερφό/η σου ή άλλους αγαπημένους σου συγγενείς ή θα πιεις ένα καφέ με τον αγαπημένο σου γείτονα, σίγουρα όμως δεν θα μείνεις μόνος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις. Αυτό βέβαια δεν θα σου αρέσει καθόλου και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να τους πείσεις πως κάνουν λάθος.  Δέξου τα πιστεύω τους και μην ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι καθώς θα δημιουργηθούν εντάσεις λόγω του φανατισμού σου.

Τοξότης

Η ανασφάλεια που νιώθεις θα είναι αποτέλεσμα των σκέψεων σου καθώς θα σε παρασύρουν σε υποθέσεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε παρασκηνιακές ενέργειες προκειμένου να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημα σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να υπάρχει ένα τίμημα για αυτό το οποίο δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα αλλά θα είναι δυσανάλογο αυτών που θα κερδίσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που θα αποφασίσεις να δράσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα  θα σε προκαλέσει να διακόψεις σχέσεις και συνεργασίες που βλέπεις πως έχουν κάνει τον κύκλο τους. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και καλύτερα να τις αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς σήμερα η συναισθηματική υπερχείλιση σε συνδυασμό με την ανάγκη σου για αλλαγές δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά το συμφέρον σου.

Υδροχόος

Οι ανησυχίες και τα άγχη σου θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν  καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να εντείνει τη συναισθηματική σου φόρτιση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές στη δουλειά και την καθημερινότητα σου. Μη βιαστείς να κάνεις παρορμητικές κινήσεις επειδή κάτι θέλεις να αλλάξεις καθώς μπορεί να μην εκτιμήσεις σωστά την κατάσταση κυρίως όσον αφορά εργασιακά θέματα.

Ιχθύς

Οι φίλοι σου θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό που μπορεί να νιώθεις καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει την ανάγκη σου για συναισθηματικές επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει μερικά απωθημένα σου στην επιφάνεια και η συμπεριφορά σου μπορεί να αλλάξει άρδην! Προσπάθησε να μην επαναφέρεις στο προσκήνιο τις δύσκολες στιγμές με τους φίλους σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αναστατωθείς χωρίς λόγο για πράγματα που δεν γίνεται να αλλάξουν.