ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να επαναπροσδιορίσεις τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες από αυτές δεν σε καλύπτουν πια. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει απόλυτο/η με τα πιστεύω σου και σκληρό/η σε περίπτωση που κάποιος δεν τα ενστερνιστεί. Προσπάθησε να αφήσεις χώρο στους αγαπημένους σου να είναι ο εαυτός τους και μην προσπαθείς να τους βάλεις σε δικά σου καλούπια.

Ταύρος

Η εργασιακή σου καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της σε έχουν κουράσει αρκετά και αυτό θα γίνει εμφανές από τη συμπεριφορά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σε παρασύρει και να δείξεις τη δυσφορία σου με εκνευρισμό. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα, έστω στον εργασιακό σου χώρο και μη δώσεις αφορμές με τη συμπεριφορά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και να σου φτιάχνει τη διάθεση! Σήμερα όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου με αποτέλεσμα να νιώσεις ανασφαλής. Εξαιτίας αυτού μπορεί να απομακρυνθείς από φίλους αλλά και το/τη σύντροφό σου, σε περίπτωση που δεν νιώσεις την ασφάλεια που αποζητάς. Το ιδανικό σενάριο για εσένα σήμερα θα ήταν να έχεις την αποδοχή και το θαυμασμό των άλλων, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα συμπεριφερθείς.

Καρκίνος

Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειας σου μπορεί να γίνει η αφορμή για οικογενειακές διενέξεις καθώς δεν θα είσαι θετικός/η σε καμία άλλη οπτική πέρα από τη δική σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει απόλυτα προσηλωμένο/η στις απόψεις σου με καμία περαιτέρω διάθεση για συζήτηση. Είναι επίσης πιθανό να πιέσεις τους οικείους σου προκειμένου να τους πείσεις πως έχεις δίκιο. Αν δεν θέλεις να υπάρξουν εντάσεις προσπάθησε να συγκρατήσεις την κυριαρχική τάση που έχεις.

Λέων

Ένα τηλέφωνο από τα αδέρφια σου, τα ξαδέρφια σου ή κάποιο άλλο συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει καθώς σήμερα οι δημόσιες σχέσεις δεν θα είναι το φόρτε σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις καβγάδες ακόμα και από μία απλή συζήτηση. Αιτία για αυτό θα είναι οι διαφορετικές σου απόψεις καθώς και το γεγονός πως θα τις υπερασπιστείς με ιδιαίτερη θέρμη. Προσπάθησε να δώσεις στους άλλους το χώρο να εκφραστούν χωρίς να παρέμβεις στις απόψεις τους.

Παρθένος

Η ανασφάλεια σου σχετικά με τα υλικά σου αποκτήματα θα είναι έντονη σήμερα και θα σου δημιουργήσει μια ανησυχία. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως αν θέλεις να κερδίζεις περισσότερα θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι ο ελεύθερός σου χρόνος ή η ενασχόληση με τα αγαπημένα σου χόμπι. Πριν αποφασίσεις λοιπόν να ζητήσεις αύξηση ή να δεις τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, σκέψου και τις θυσίες που μπορεί να χρειαστούν.

Ζυγός

Οι συναισθηματικές αναταράξεις και η γενικότερη δυσθυμία σου θα γίνουν εμφανείς και στους γύρω σου σήμερα καθώς δεν θα κάνεις καμία προσπάθεια για να τις κρύψεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Αιτία γι αυτό θα είναι τα συναισθήματα και τα νεύρα που είχες καταπιέσει καιρό και σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια με επιτακτικό τρόπο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου καθώς θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι περίεργη και θα έχεις μια γενικότερη καχυποψία για όλους και όλα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τα κτητικά συναισθήματα που είναι και στοιχείο του χαρακτήρα σου. Η ανάγκη σου να επέμβεις παντού θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου για αυτό χρειάζεται να προσπαθήσεις να ανακτήσεις τον αυτοέλεγχο σου ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους από τον κοινωνικό σου περίγυρο, φίλους ακόμα και συναδέλφους σου και εσύ δεν θα αφήσεις κανέναν παραπονεμένο/η καθώς θα είσαι εκεί για εκείνους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις απολυταρχικές τάσεις του χαρακτήρα σου. Δεν θα δεχτείς εύκολα να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτά που πρεσβεύεις και όποιος/α το επιχειρήσει θα βρεθεί αυτόματα απέναντι σου. Αν το κάνεις, μέχρι αύριο θα το έχεις μετανιώσει για αυτό μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

Αιγόκερως

Η κατάκτηση των επαγγελματικών σου στόχων και η επαγγελματική σου αναγνώριση θα είναι το νούμερο ένα θέμα της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε παρασύρει και μπορεί να χρησιμοποιήσεις αθέμιτα μέσα προκειμένου να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου. Πρόσεξε καθώς ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί κάτι για εσένα που δεν θα σε κάνει υπερήφανο/η είναι πιθανός.

Υδροχόος

Σήμερα θέλεις να αποκτήσεις ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου, να συζητήσεις και να έρθετε κοντά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να κινηθείς στα άκρα. Ή θα είσαι αδιάφορος/η με κάποιον ή το ενδιαφέρον σου θα γίνει υπερβολικό. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα σε σχέσεις που θα χρειαστείς προσπάθεια για να καταφέρεις να τα ξεπεράσεις.

Ιχθύς

Τα απωθημένα σου και καταστάσεις του παρελθόντος θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σου προκαλέσει μια γενικότερη αναστάτωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις εξουσία πάνω σε φίλους και συνεταίρους προκειμένου να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Μη γίνεσαι πιεστικός/η προς τους άλλους και προσπάθησε να τους πείσεις για οτιδήποτε  μέσα από συζήτηση και όχι με συναισθηματικούς εκβιασμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;