ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και με διάθεση για βόλτα, καφέ και κουβέντα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου χαρίσει τα χαρίσματα του ζωδίου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μία θα σου χαρίσει ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτά που θα επιλέξεις. Από την άλλη όμως μπορεί να έχεις την τάση να εκνευριστείς με το παραμικρό και στο τέλος να έρθεις σε ρήξη με συγγενικά σου πρόσωπα. Πρόσεχε τις συζητήσεις σου σήμερα γιατί, αν παρεκτραπείς, μπορεί να μετατρέψουν μια χαλαρή έξοδο σε πεδίο μάχης.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βάλει στην πρίζα προκειμένου να διευθετήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα σου χαρίσει ενέργεια που θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει ημιτελές χωρίς κόπο! Είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα γι αυτό κάνε μια συνετή διαχείριση στα οικονομικά σου ώστε να μη βρεθείς με το ταμείο σου να είναι άδειο!

Δίδυμοι

Σήμερα θα είναι δύσκολο να σταθεροποιήσεις τη διάθεση σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει συναισθηματικές αναταράξεις και κυκλοθυμικές τάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσεις στη δράση και να καταφέρεις να επιτύχεις συνεργασίες και συμφωνίες που είχες στο μυαλό σου. Από την άλλη, μπορεί να εντείνει τον εκνευρισμό σου και να έρθεις σε αντιπαράθεση με το συνεργάτες αλλά και τον/τη  σύντροφο σου.

Καρκίνος

Οτιδήποτε και να έχει το ημερήσιο σου πρόγραμμα σήμερα θα επιλέξεις να κινηθείς συντηρητικά και να αφήσεις τις αποφάσεις για κάποια άλλη ημέρα. Η Σελήνη βρίσκεται στου Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα φέρει στην επιφάνεια κάθε ανασφάλεια σου με αποτέλεσμα να χάσεις προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις σκέψεις σου ανεξέλεγκτες γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσεις εντάσεις με τους γύρω σου μόνο για να εκτονωθείς.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και οι φίλοι σου θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα και τις αποφάσεις σου. Σήμερα θα σε απασχολήσει οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες, σωματεία και κοινωνικά θέματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα σε κάνει ακόμα πιο δραστήριο/α καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια. Εκμεταλλεύσου το και διοχέτευσε τη προς ένα σκοπό αλλιώς θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου βλέψεις θα είναι η κινητήριος δύναμη σου σήμερα καθώς θα σε δραστηριοποιήσουν προκειμένου να τις επιτύχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτό βέβαια θα έχει και ένα τίμημα καθώς θα σε κουράσει σωματικά με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για τίποτε άλλο. Μείνε μακριά από φιλονικίες στη δουλειά αλλά και στο σπίτι καθώς το μόνο που θα σου προσφέρουν είναι περισσότερη κούραση.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου χαρίσει μια άκρως επικοινωνιακή διάθεση με αποτέλεσμα να επιδιώξεις τις συναντήσεις και τις εξόδους με ανθρώπους που αγαπάς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει διαφωνίες μεταξύ εσένα και των άλλων γι αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις με τη στάση σου! Ιδιαίτερα προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σου μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις περίεργα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος και απωθημένα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα εντείνει τον εσωτερικό σου αναβρασμό, με αποτέλεσμα να ψάχνεις τρόπους να τον εξωτερικεύσεις. Δεν αποκλείεται να καβγαδίσεις με κάποιο συνέταιρο σου ή όποιον/α άλλο/η βρεθεί γύρω σου! Η ημέρα μπορεί να έχει και έκτακτα έξοδα για αυτό προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η με τις αγορές σου.

Τοξότης

Σήμερα τα απωθημένα σου θα κάνουν την εμφάνιση τους και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου με τους άλλους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα αναμοχλεύσει όλα αυτά που σε πειράζουν στους γύρω σου και είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να συγκρατηθείς. Προσπάθησε να μη γίνεις επιθετικός/η γιατί μπορεί αυτό να γίνει αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων και, αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου, προσπάθησε να το αναβάλλεις για μερικές ημέρες.

Αιγόκερως

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους αρκετές υποχρεώσεις που είχες αγνοήσει τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τροποποιήσεις τα πλάνα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα σου προκαλέσει ψυχολογική και σωματική κούραση στην προσπάθεια σου να τα προλάβεις όλα. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και φρόντισε τον οργανισμό σου προκειμένου να έχεις ενέργεια να προλάβεις να κάνεις αυτά που θέλεις.

Υδροχόος

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και σίγουρα θα γίνει αντιληπτή και σε εσένα! Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα σε γεμίσει ενέργεια! Σήμερα μπορείς να επιτύχεις οποιονδήποτε στόχο βάλεις στο μυαλό σου καθώς θα έχεις τον τρόπο και την όρεξη να τα καταφέρεις. Επίσης είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις και κάποιο άθλημα ή να κάνεις δώρο στον εαυτό σου μια συνδρομή στο γυμναστήριο

Ιχθύς

Ένα θέμα που μπορεί να προκύψει σχετικά με την οικογένεια σου ή το σπίτι σου θα είναι αρκετό για να νιώσεις πως σε αποδιοργανώνει με αποτέλεσμα να εκνευριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη, θα εντείνει την κούραση και τον εκνευρισμό σου. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μην αφήσεις πίσω επαγγελματικά θέματα προκειμένου να ασχοληθείς μόνο με τα οικογενειακά γιατί, αν το κάνεις, θα δημιουργηθούν και άλλα θέματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;