ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο κατ΄ εξοχήν ζώδιο των σχέσεων το Ζυγό και θα τονίσει αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να αφήσεις μια επιθυμία σου στην άκρη αν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με κάποιον/α από τον περίγυρο σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις καθώς θα έχεις την καλή διάθεση να το κάνεις.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα επαναφέρει στο προσκήνιο την εργασιακή σου καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις ρουτίνας. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και δουλειές αγαπημένων σου προσώπων και θα κληθείς να τις φέρεις εις πέρας. Μην κλείσεις σημαντικά ραντεβού σήμερα καθώς το ημερήσιο πρόγραμμα σου θα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και μπορεί να χρειαστεί να τα ακυρώσεις. Αν θέλεις να είσαι εντελώς σίγουρος/η για τις δυνάμεις σου ενίσχυσε τον οργανισμό σου με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής!

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις την ημέρα στα μέτρα σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να βγεις μια βόλτα, να δεις τους αγαπημένους σου φίλους, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με τον τρόπο που θέλεις! Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου που δεν είχες το χρόνο να το κάνεις ή αν νιώσεις πως έχεις βαρεθεί να βρεις ένα καινούριο! Σήμερα ευνοείται οτιδήποτε θα σε κάνει να νιώσεις καλά, γι αυτό η επιλογή είναι στο χέρι σου!

Καρκίνος

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί προς τα μέσα δηλαδή στο σπίτι σου και την οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις κοντά στην οικογένεια σου. Βέβαια θα τονίσει  και τις ευαισθησίες σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα καθώς θα αρχίσεις τα παράπονα. Η ημέρα μπορεί να φέρει και εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό θέμα αλλά θα πρέπει να το διαχωρίσεις από τις οικογενειακές σου υποθέσεις και να μη το μεταφέρεις στο σπίτι.

Λέων

Οι επαφές με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα καθώς δεν μπορείς τη μοναξιά και τη μοναχικότητα.  Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή για αυτό  και θα επιδιώξεις να βρεθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να ξεκινήσετε τη συζήτηση. Μια βόλτα στα μαγαζιά είναι το πιθανό σενάριο της ημέρας αρκεί να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε αγορές που δε σου χρειάζονται!

Παρθένος

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί σε θέματα οικονομικής φύσεως καθώς θα νιώσεις ανασφάλεια μέχρι να συμμαζέψεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι υπεύθυνη για το άγχος σου καθώς θα σου δημιουργήσει ανάγκες που δεν μπορείς να καλύψεις άμεσα. Διαχώρισε τις ανάγκες που πραγματικά έχεις από αυτές που νομίζεις πως έχεις ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις ένα καλύτερο οικονομικό πλάνο και να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα τονίσει τα θέλω σου και τις ανάγκες σου με κάθε τρόπο.  Σήμερα μπορεί να δώσεις την εντύπωση στους άλλους πως σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου καθώς θα χάσεις προσωρινά το ταλέντο της διπλωματίας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα. Αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου και να μην την ξεχάσεις, τότε θα έχεις αυτό που θέλεις από τους άλλους χωρίς όμως να φανείς πως το κάνεις με εγωιστικό τρόπο!

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την τάση να αμφιβάλλεις για κάθε τι που θα ακούσεις καθώς θα είσαι καχύποπτος/η και δεύτερες σκέψεις θα κατακλύζουν το μυαλό σου σχετικά με τα πάντα. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ενισχύσει τις επιφυλάξεις σου που ούτως ή άλλως αποτελούν βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Προσπάθησε να το χειριστείς διακριτικά γιατί, αν δεν προσέξεις και γίνει αντιληπτό, οι κοντινοί σου άνθρωποι μπορεί να νιώσουν προσβεβλημένοι.

Τοξότης

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό, θα σε κάνει να νιώσεις ζωντανός/η και δραστήριος/α! Οι φίλοι σου θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ημέρα σου καθώς οι συλλογικές δραστηριότητες μαζί τους θα σε ξεσηκώσουν ευχάριστα! Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις ένα βήμα πιο κοντά στους συναδέλφους σου, ιδιαίτερα αν οι σχέσεις μέχρι στιγμής είναι οι τυπικές. Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα αν το κάνεις με παρέα θα περάσεις τέλεια!

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις φήμη και κοινωνική καταξίωση για αυτό και θα στρέψεις την προσοχή σου στην καριέρα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει θέματα επαγγελματικής φύσεως. Είναι πιθανό να σκέφτεσαι μια αλλαγή στη δουλειά σου ή μια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση και να έχεις μπει σε διλλήματα. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις προσπάθησε να ελέγξεις όλα τα υπέρ και τα κατά και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα νιώσεις την ευεργετική επίδραση της στην ψυχολογία σου από το πρωί κιόλας! Σήμερα αυτό που δεν θέλεις καθόλου είναι να παραμείνεις αδρανής για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους ή θα ξεκινήσεις να συλλέγεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει. Θα δεις σαν παιχνίδι την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και απόψεων με τους γύρω σου και θα αφιερωθείς σε αυτό σήμερα!

Ιχθύς

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής γιατί τα βαθύτερά σου συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους με αφορμή μια σκέψη ή κάποιον άνθρωπο που θα δεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σου δίνει την κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση για να μπορέσεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που σου λείπει. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια ευκαιρία που αφορά οικονομικά θέματα και επιχειρηματικά σχέδια για αυτό να έχεις το νου σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;