ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και σε «αναγκάζει» να κατεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να χαλαρώσεις και αυτό δε σου αρέσει, καθώς είναι κάτι που δε συνηθίζεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες τις οποίες θα καθρεφτίσεις στη σχέση σου και είναι πολύ πιθανό να θεωρήσεις και το ταίρι σου υπεύθυνο. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος με τη Αφροδίτη θα εξομαλύνει τα πράγματα και μπορεί να φέρει συναισθηματικές αποκαλύψεις. Πρόσεχε και τα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις.

Ταύρος

Οι επαφές με φίλους σου θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες και να σε κάνει εξωστρεφή και συζητήσιμο/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα φέρει μια αναστάτωση που οφείλεται στα απωθημένα σου, τα οποία θα εξωτερικεύσεις στους γύρω σου. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της και θα εξομαλύνει τις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί.Τις τελευταίες ημέρες ασχολείσαι πολύ με τη δημόσια εικόνα σου και την επαγγελματική σου φήμη, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς φροντίζει να κάνει σημαντικό το «φαίνεσθαι». Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δυσκολέψει το δρόμο προς τις επιδιώξεις σου. Είναι πιθανό να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου οι οποίοι μπορούν να σε βοηθήσουν, όμως ίσως δυσκολευτείς να βρεις τον τρόπο να τους πείσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να το επιτύχεις αρκεί να έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς.

Δίδυμοι

Το κύριο μέλημά σου σήμερα είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αδειάζοντας το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις σκοτούρες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε γεμίσει τύψεις, γιατί δεν κάνεις κάτι που μπορεί να σου προσφέρει πρακτικό όφελος και αφήνεις το χρόνο να περνάει άσκοπα. Η σύνοδος με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα ενισχύσει τη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις και να περάσεις καλά, αφήνοντας πίσω τις τύψεις!

Καρκίνος

Το κύριο μέλημά σου σήμερα είναι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αδειάζοντας το μυαλό σου από τις σκέψεις και τις σκοτούρες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε γεμίσει τύψεις, γιατί δεν κάνεις κάτι που μπορεί να σου προσφέρει πρακτικό όφελος και αφήνεις το χρόνο να περνάει άσκοπα. Η σύνοδος με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα ενισχύσει τη διάθεσή σου και θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις και να περάσεις καλά, αφήνοντας πίσω τις τύψεις!

Λέων

Οι περίεργες σκέψεις εξακολουθούν να σου δημιουργούν μια συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς ενισχύει τα απωθημένα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, κυρίως για οικονομικές υποθέσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη το απόγευμα, θα φέρει λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικούς διακανονισμούς, αλλά και με κληρονομικά. Σε αυτό θα βοηθήσει και η γοητεία σου, καθώς θα είναι ένα παραπάνω ατού που, μαζί με τα επιχειρήματα σου, θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η.

Παρθένος

Η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα φέρει τριγμούς στις σχέσεις σου, καθώς οι μεγάλες προσδοκίες που έχεις από εκείνους δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να γοητεύσεις αυτούς που θα συναναστραφείς σήμερα και να επιτύχεις αυτά που θέλεις. Κέρδη από συμφωνίες είναι πιθανά, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ λίγο!

Ζυγός

Οι δουλειές θα είναι αρκετές και σήμερα και είναι πιθανό να σου προκαλέσουν άγχος, καθώς βλέπεις τα χρονικά περιθώρια μικρά και τις υποχρεώσεις μεγάλες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει το άγχος σου, καθώς δε θέλεις να σκέφτεσαι καν πως υπάρχει περίπτωση να μην προλάβεις και να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Η σύνοδος με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα σε κάνει να σκεφτείς τις ανάγκες σου και να εστιάσεις σε αυτές, που δεν έχεις πραγματοποιήσει. Εστίασε στις απολαβές των υποχρεώσεων σου, είτε υλικές είτε ηθικές, ώστε να μην παρεκτραπείς και θυμηθείς όλα αυτά που χάνεις λόγω αυτών!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να ασχοληθείς με αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν χαρά! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να σου μετριάσει τη χαρά και την επιθυμία να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν, καθώς θα φέρει στο μυαλό σου και τις υποχρεώσεις σου. Η σύνοδος με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέες ασχολίες που θα γίνουν τα χόμπι σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις για υπερβολές και σπατάλες!

Τοξότης

Σήμερα οι προστριβές με την οικογένειά σου είναι πολύ πιθανές, καθώς δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις πίσω. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει σκληρό/ή προς τους άλλους και με καμία διάθεση κατανόησης. Είναι πιθανό να προκύψουν και κάποιες ευθύνες σχετικές με άτομα της οικογένειάς σου, που θα σου προκαλέσουν άγχος. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου σε θέματα όπως η διακόσμηση του χώρου σου και έτσι θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να δημιουργήσεις!

Αιγόκερως

Οι συγγενείς, οι γνωστοί και οι γείτονες θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς βοηθά ιδιαίτερα την επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια τις φοβίες σου, τις οποίες θα εκφράσεις στους γύρω σου προκειμένου να βρεις την υποστήριξη που επιθυμείς. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα σε παρασύρει σε αγορές που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου, αλλά και σε σπατάλες!

Υδροχόος

Θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και αναμοχλεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με δάνεια, εφορίες και λογαριασμούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα υπάρξει ένα οικονομικό πλάνο που θα σε αγχώσει, καθώς ήρθε η ώρα να πληρώσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και πιθανό να σου φέρει και χρήματα, που δεν περιμένεις!

Ιχθύς

Η επίδραση που ασκείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι σημαντική σήμερα, καθώς θα μπορείς εύκολα να τους πείσεις για οτιδήποτε θέλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σου, καθώς θα φαίνεσαι απόμακρος/η και η τάση σου για να κριτική θα προκαλέσει δυσφορία. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα επανορθώσει την κατάσταση και θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να ξαναβρείς τις ισορροπίες με τους γύρω σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;