ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Μάλλον δεν έχεις τα κέφια σου σήμερα και γι’ αυτό οι κουβέντες σου θα είναι αρκετά περιορισμένες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα εντείνει το περίεργο κλίμα και μπορεί να φέρει συγκρούσεις, γι’ αυτό τήρησε τουλάχιστον τα προσχήματα και μη δώσεις αφορμές για παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Οι σκέψεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες, σε αναστατώνουν καθώς σκέφτεσαι πώς θα ήταν κάποιες καταστάσεις εάν είχαν εξελιχθεί αλλιώς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα παγώσει τα συναισθήματά σου και μπορεί να γίνεις πολύ κυνικός/ή. Το τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα, μπορεί να φέρει διενέξεις για οικονομικά και κληρονομικά θέματα και θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία!

Δίδυμοι

Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου είναι το αγαπημένο σου θέμα και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τονίζει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, καθώς θα είσαι επικριτικός/ή απέναντί τους και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και, αν το παρακάνεις, σίγουρα δε θα γλιτώσεις τους καβγάδες.

Καρκίνος

Τόσες ημέρες μπορεί να είχες δουλειές που δε σε άφηναν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά σήμερα θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα άκρως ρεαλιστικό πρόγραμμα, αλλά θα το τηρήσεις κιόλας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα, θα φέρει διενέξεις με αυτούς που θα συγχρωτιστείς σήμερα, καθώς η ανάγκη σου να τα τελειώσεις όλα θα σε κάνει ανυπόμονο/η. Αν χαλαρώσεις, όλα θα γίνουν πιο εύκολα!

Λέων

Η ανάγκη σου για ξεκούραση και ενασχόληση με χαλαρά πράγματα και δημιουργικές ασχολίες, συνεχίζεται και σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα αλλάξει τα σχέδιά σου, καθώς μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις που δε θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα θα φέρει εκνευρισμό και είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και διενέξεις με φιλικά σου πρόσωπα. Μη γίνεις υπερβολικός/ή, γιατί ακόμα και μια διαφωνία μπορεί να δημιουργήσει… σύρραξη!

Παρθένος

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι η ησυχία σου, αλλά δεν είμαι σίγουρη πως το αίτημά σου θα εισακουστεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει απόμακρο/η και κυνικό/ή με όλους και πιο πολύ με την οικογένειά σου, καθώς τους τα έχεις μαζεμένα. Κατά το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς, θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα παίξει με την υπομονή σου. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν και έκτακτα έξοδα για θέματα σπιτιού, γι’ αυτό απόφυγε τις σπατάλες.

Ζυγός

Αυτές τις ημέρες έκανες δημόσιες σχέσεις και έμαθες κάθε τι που σε ενδιαφέρει για τους γύρω σου, τους συγγενείς ακόμα και τους γείτονες, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη σε βοήθησε αρκετά. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Κρόνο σήμερα, δεν είναι βοηθητική και μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σ’ εσένα και τους άλλους, καθώς θα ψυχράνει λίγο το κλίμα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει εντάσεις και πιθανόν διενέξεις ανάμεσα σε εσένα και τα αδέρφια σου ή άλλα συγγενικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή.

Σκορπιός

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και η διευθέτηση του ταμείου σου εξακολουθεί να είναι το κύριο μέλημά σου και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, μπορεί να φέρει έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει, γι’ αυτό μην κάνεις σπατάλες. Κατά το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς θα φέρει έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γι’ αυτό φρόντισε τουλάχιστον να περιορίσεις τα προγραμματισμένα.

Τοξότης

Σήμερα δε θα είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός/ή όπως συνηθίζεις, αντίθετα η ανάγκη σου να μείνεις μόνος/η θα γίνει αισθητή στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα φέρει ευθύνες και υποχρεώσεις και δε θα σου αφήσει περιθώρια για μια χαλαρή ημέρα. Το απόγευμα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τους Ιχθύς, θα μπορεί να φέρει διενέξεις και προβλήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, γι’ αυτό απόφυγε να ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Αιγόκερως

Οι φοβίες σου θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική δυσφορία, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα εντείνει το άγχος σου και θα σε κάνει απόμακρο/η με όλους, ακόμα και με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς θα μεγεθύνει τις αγωνίες σου και τους φόβους σου, κάνοντας απίθανα πράγματα να μοιάζουν πιθανά. Μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν έχουν καμία λογική, αν θέλεις να περιορίσεις το άγχος σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει το ομαδικό σου πνεύμα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει αρκετά επικριτικό/ή με τους φίλους σου και αυτό δε θα περάσει ασχολίαστο. Το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Ιχθύς θα φέρει διαφωνίες με τους φίλους σου και, ανάλογα τον τρόπο με τον οποίο θα τις διαχειριστείς, θα καταλάβεις αν προκύψουν καβγάδες. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα.

Ιχθύς

Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/ή σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σου δώσει παραπάνω ευθύνες, αλλά μέσα από τα δύσκολα θα αποδείξεις τι αξίζεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει εντάσεις με τους προϊσταμένους, αλλά και τους υφιστάμενους σου. Δείξε ψυχραιμία, για να μη διακινδυνεύσεις αυτά που έχεις επιτύχει ως τώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;