ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η ανησυχία σου για οικονομικά θέματα θα συνεχιστεί και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με το οικονομικό σου μέλλον και να κάνεις τα πάντα προκειμένου να τις υποστηρίξεις και να τα καταφέρεις. Συμφωνίες και συναλλαγές ευνοούνται σήμερα, για αυτό μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα.

Ταύρος

Η συμπεριφορά σου θα τραβήξει τα φώτα της ημέρας πάνω σου, καθώς θα φανεί σαν να ζητάς την προσοχή από τους συνεργάτες ή τους συντρόφους σου, όχι όμως με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά το απόγευμα, θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση, αλλά και επιμονή στους σκοπούς σου. Αν δεν καταφέρεις αν πάρεις από τους άλλους οτιδήποτε θέλεις, δεν πρόκειται να παρατήσεις τα όπλα μέχρι να τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Οι ανασφάλειές σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα, αλλά αυτό δε σε τρομάζει καθώς το βλέπεις σαν πρόκληση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να είναι υπεύθυνη για τις αρνητικές σου σκέψεις αλλά το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά το απόγευμα, θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας. Η εσωτερική σου δύναμη θα καταφέρει να έρθει στην επιφάνεια και να σε προφυλάξει από κάθε είδους ανασφάλειες και φοβίες. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αφήσεις πίσω τους φόβους σου και να μην τους συναντήσεις ξανά!

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα είναι το πεδίο δράσης σου σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πείσεις τους φίλους σου για οτιδήποτε θέλεις και να επιβεβαιωθείς για την χαρακτηριστική πειθώ σου. Εάν παρόλα αυτά συναντήσεις δυσκολίες, τότε είσαι ικανός/η να αποκτήσεις εμμονή και να αναλώσεις όλο το χρόνο σου, προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις.

Λέων

Το ενδιαφέρον σου βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πιθανό να σε ταλαιπωρούν διλήμματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου μέλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις συμμάχους που με τη σειρά τους θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Η ημέρα ενδείκνυται για παρουσίαση των ιδεών σου στους ανωτέρους σου καθώς η πειθώ και η επιμονή σου θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Η ανάγκη σου για να μάθεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις γνώσεις που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες θα είναι έκδηλη σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει τη θέληση, την υπομονή και την επιμονή που απαιτείται, προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι νέο όπως μια ξένη γλώσσα ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο. Γνωριμίες από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον μπορούν να βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου γι’ αυτό κάνε ένα τηλέφωνο πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο για οτιδήποτε.

Ζυγός

Η διάθεσή σου θα είναι στα κάτω της καθώς όσο και να πιέσεις το μυαλό σου δε θα καταφέρεις να ξεφύγεις από δυσάρεστες σκέψεις σχετικές με ανθρώπους και καταστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει πείσμα και επιμονή και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις σκέψεις που σου προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Οι συζητήσεις με συνεταίρους σου σχετικά με οικονομικά θέματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για αυτό επεδίωξε τες σήμερα.

Σκορπιός

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το/τη σύντροφό σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει διορατικότητα και επιμονή προκειμένου να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Αν αισθανθείς πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους, μη διστάσεις να τις αφήσεις πίσω σου και μη σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι καθώς εσύ έχεις την ευθύνη των επιλογών σου.

Τοξότης

Η ημέρα θα έχει δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και αγγαρείες, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου κάνει τεστ αντοχής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να φέρεις όλες τις υποχρεώσεις σου εις πέρας, καθώς θα τις δεις σαν πρόκληση. Είναι γεγονός πως σήμερα θα είσαι σε φόρμα, αλλά και εσύ φρόντισε να ενισχύσεις τις αντοχές σου με καμιά βιταμίνη και μην προσπαθείς να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.

Αιγόκερως

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, λέει μια παροιμία και σήμερα θα βρει τη σημασία της σε εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου κατά το απόγευμα, θα σου χαρίσει ενέργεια και όρεξη για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις και γυμναστήριο, προκειμένου να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για… καλό σκοπό!

Υδροχόος

Μπορεί να υπάρχουν θέματα που έχουν δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και την οικογένειά σου και το κλίμα εντός οικίας να είναι περίεργο, αλλά η ημέρα προμηνύεται θετική. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει την υπομονή και την επιμονή σου ώστε να βρεις άμεση λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Η εξαιρετική σου πειθώ θα είναι μια επιπλέον βοήθεια στις επιδιώξεις σου.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι επιτακτική γι’ αυτό και θα συνεχίσεις τις επαφές με τους ανθρώπους του κοινωνικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος προκειμένου να την κατευνάσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά το απόγευμα, θα σε κάνει να επιθυμήσεις την ουσιαστική επαφή με τους άλλους και όχι τις απλές τυπικές επαφές. Πρόσεξε γιατί είναι πιθανό να φανείς αδιάκριτος/η στην προσπάθεια σου να διεισδύσεις σε θέματα τρίτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;