ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα  δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις ένα ταξίδι. To τετράγωνο της Σελήνης με το Δία μπορεί να δημιουργήσει μικρά προβλήματα στο σχεδιασμό ενός ταξιδιού αλλά εσύ σαν γνήσιος Κριός δεν πρόκειται να πτοηθείς! Ακόμα μπορείς να κοιτάξεις και θέματα που σχετίζονται με τη μόρφωσή σου, όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις, γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο.

Ταύρος

Σήμερα σε έχουν πιάσει φόβοι και ανασφάλειες, με συνέπεια να έχεις αναστατωθεί ψυχολογικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, που όμως δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία δείχνει πως δεν έχεις την υποστήριξη που περίμενες από τους γύρω σου. Ωστόσο, εσύ μπορείς να προχωρήσεις χωρίς σκιές στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω αυτά που σε ταλαιπωρούν. Να είσαι προσεκτικός/η στις συζητήσεις με τους συνεταίρους σου και να μη δώσεις αφορμή για εντάσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια μέρα που θα δυσκολευτείς πολύ να πεις όχι σε ό, τι κι αν σου ζητήσουν οι γύρω σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία μπορεί να δημιουργήσει θέματα με τους κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις δικές σου ανάγκες. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου και τις ανάγκες των άλλων.

Καρκίνος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν ούτε σήμερα να σε κυνηγούν και να σε πιέζουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην επίτευξη του ημερήσιου προγράμματός σου, καθώς μπορεί να σε βγάλει εκτός χρονοδιαγράμματος. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς αλλά προσπάθησε να μην αφήσεις τις δουλειές σου για την τελευταία στιγμή και φρόντισε να πάρεις και κάποιες βιταμίνες για έξτρα ενέργεια.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου προσφέρει ελεύθερο χρόνο και δημιουργικότητα, με σκοπό να τα αξιοποιήσεις όπως θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου σήμερα ή ακόμα και να κάνεις πολλές άσκοπες αγορές, γι’ αυτό καλύτερα απόφυγε τη βόλτα στα μαγαζιά και βγες μια βόλτα με τους φίλους σου ή το ταίρι σου.

Παρθένος

Δεν έχεις ξυπνήσει και με τις καλύτερες των διαθέσεων, καθώς αναμοχλεύεις το παρελθόν και για την ακρίβεια όλα εκείνα που σε έχουν πληγώσει. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις το λόγο από την οικογένειά σου, καθώς αφού τα θυμήθηκες, δεν είναι εύκολο να τα ξεχάσεις έτσι απλά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία θα σου χαρίσει μια δόση υπερβολής σε ό, τι και αν κάνεις σήμερα. Μην εκνευρίζεσαι με τους δικούς σου για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν και δεν γίνεται να αλλάξουν.

Ζυγός

Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να συναναστραφείς με κόσμο και να μη νιώσεις λεπτό μόνος/η σου. Έτσι από το πρωί θα αρχίσεις τα τηλέφωνα και τα μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς, προκειμένου να μάθεις τα νέα τους και να πεις και τα δικά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, θα φέρει δυσκολία στην επικοινωνία κυρίως το πρωί, καθώς οι άλλοι ενδέχεται να μην έχουν την ίδια διάθεση με εσένα. Απόφυγε να παρασυρθείς και να πεις λόγια που αν μαθευτούν, μπορεί να σε εκθέσουν.

Σκορπιός

Σήμερα η μέρα αναμοχλεύει τις ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου θέματα και εσύ θα επιδιώξεις επαφές με άτομα που σχετίζονται με οικονομικούς οργανισμούς και τράπεζες, προκειμένου να βρεις λύση σε ό, τι σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για λύσεις σήμερα, γι’ αυτό μη ζορίζεις καταστάσεις και άφησε ό, τι μπορείς για μια άλλη, καλύτερη ημέρα, προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σου, κάποιες στιγμές επειδή ακτινοβολείς και κάποιες λόγω της παράξενης συμπεριφοράς που έχεις προς τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς δεν θα βρεις υποστήριξη στα σχέδιά σου από τους κοντινούς σου ανθρώπους και είναι πολύ πιθανό να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού. Προσπάθησε να είσαι σταθερός/η σε αυτά που σκέφτεσαι και να μην αλλάζεις γνώμη συνέχεια, ώστε να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Σήμερα νιώθεις αρνητικά φορτισμένος/η, καθώς κατακλύζουν το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις σε σχέση με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία μπορεί να φέρει προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον σου και μια υποτονική διάθεση, καθώς νιώθεις πως δεν είναι η τυχερή σου ημέρα. Προσπάθησε να σκεφτείς με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει την ανάγκη σου για συναντήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείς με τους φίλους σου και να ανταλλάξετε τα νέα σας, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι ανασταλτικός παράγοντας για συχνές συναντήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρει ψήγματα ζήλιας στις φιλικές σου σχέσεις και ίσως να μη βρεις την υποστήριξη που περίμενες σε κάποιο προσωπικό σου θέμα.

Ιχθύς

Η επαγγελματική σου καταξίωση είναι πάνω απ’ όλα σήμερα και δεν έχεις μάτια για τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε πιέζει να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις και να γίνεις πιο υπεύθυνος/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία υποδηλώνει πως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και είναι πολύ πιθανό να βρεις τείχος από τους προϊσταμένους σου. Άφησε την ημέρα να κυλήσει και μην έχεις επεκτατικές διαθέσεις στην καριέρα σου, τουλάχιστον για σήμερα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου